Deletedmom_54 Kesberen diş yarığı var mı ? Sanki yarılmış gibi alt üst fark etmez bebekten bebeğe değişir çay bardağıyla hafifçe vurun çıt sesi geliyorsa hayırlı olsun minik dişler 😂
Funday35 Kesberen Belki sizin bebiş üstten çıkarıyordur bilemedim ki daha çok ufak mış ya biz 8 buçuk aylığız hala dişimiz yok 🤭
Fadimeee26 Bebekten bebege degişir üst diş alt diş durumu. Diş bence birkaç güne patlar tamamen. Elinizle kontrol etseydiniz sertlik var mı diye. Yada biz bardakla test etmiştik tık tık ses geliyordu diş olduğunu öyle anlamıştık 😊😊😊
Yusufff-41 Fadimeee26 bizde de altta üstte herhangi bir şişlik yok beşbuçuk aylığız yan kesici dişler üsttekiler damaktan şişmiş bende önce öndeki dişler çıkıyor diye biliyordum yoksa damak öyle mi oluyor anlamadım
Meliisa Kesberen benim kızımında dün patladı alt dişi oda bi kaç gündür huzursuzdu şuan iyi ilerki zamanlar ne olur bilemem 😊😊😌
Allisswell Kesberen 6 tane karanfil tanesinizi havanda ezip üzerine de biraz zeytinyağı döküp buzdolabında bekletin. Jel gibi olacak zeytinyağı onu damaklarına sürerseniz ağrısını rahatlatır. Bir de tetagil diye bir diş jeli var granül o da ağrıları rahatlatıyor günde 2 taneden fazla vermeyin.
Meliisa Kesberen 4ncü ayda patlaktı 17 gün sonra çıktı şuan 4 buçuk aylığız yandakilerde kabarık onlarıda gözlemliyorum sağda solda