Yvzesra12 Arkdslar suan elim ayagim titryo uykusundan aglarak uyandi sonra kucagima aldim emzirmek icjn beni görunce çığirmaya basladi bi saat agladi neden olabilir lutfen cevap verin
okuyor Yvzesra12 atak dönemlerinde ya da yeni yeni rüya görmeye başlayınca oluyor kuzum. İlk oldugunda benim de aklım başımdan gitmişti
Niloskininannesi Yvzesra12 benim kızım 10 aylık geçen gün aynı yazdığınız gibi uykudan ağlayarak uyandı emzirmek için aldım beni iterek iyice çığlık atarak ağlamaya başladı benden korktu sandım yarım saat susmadı ertesi gün aralıklarla ağlaması devam etti götürdük hastaneye meğerse. Kulağı iltihap olmuş yavrum kuşak ağrısı çok acı çektirirmiş sizde bir götürün şimfi rahatladı çok şükür
Htc4504 Yvzesra12 canım benim rüya görmüş olabilir korkmuş olabilir oku üstüne benim bebeğim 8 aylık bazen bizdede oluyor uyuturken oku üstüne
Nargiza97 Yvzesra12 sadece uykudayken çığlıkla kalkıp ağlıyorsa dediğim gibidir bir yerinde ağrısı filan varsa sabah bı bakın gözlemleyin agrısı olduğunda sadece gece değil gündüzleride huysuzlaşır bebekler geçmiş olsun
Ceylan88 Dişi çıkarken benim bebeğim de öyle oluyor,ben diş diye düşünüyorum bi yerde okumuştum da diştrn diyorlardı ama rüyada olabilir
ranaeylul Yvzesra12 benim kızımda 10 aylık iki gündür aynı bahsettiğiniz gibi yapıyor ama nasıl ağlamak sanki bir yerini kestiler ve sakinleşmiyorda uzun bir süre bende hem diş belirtileri var ona yordum hemde atak haftasındaymış bu yüzden olabilir
Minisi Bir yaşımızı doldurduk ama iki aydır gece bu şekilde bağır çağır ağlıyor ve asla sakinleşmiyor. Tüm gece boyu hemde 😭