Asyaaaam Kızlar iyi geceler. Beksero ve nimenrix aşısı yaptıran var mı ? Varsa nasıl yan etkiler oldu kaç gün sürdü bu aşı biraz beni ürkütüyor fazla yan etkisi ve yüksek ateş yaptığımı duydum.
DefneBuket Asyaaaam Merhabalar ben kızımda yaptırdım son dozumuz kaldı hiç korkmayın sıkıntı olmuyor biraz ateş oluyor onda da doktorunuzun çnereceği ateş düşürücü kullanınca hemen etki yapıyor rahatlıyor 2. Güne biraz daha iyi oluyor🌿
MeetJoeBlack Asyaaaam buraya da aynı yorumu yazayım :) 7-9-13 de bexsero yaptırdık. Huzursuzluk yaptı, ateş düşürücü verdiğim için ateş yapmadı, son dozunda bacakta ağrı yaptı. 8-13 de nimenrix yaptırdık , onun herhangi bir yan etkisi olmadı.
AgresifAmaKediGibi Asyaaaam Bizim doktorumuz sıcak bakmadığını söylediği için biz yaptırmadık şuan 12 aylık
Dilan21 AgresifAmaKediGibi neden sıcak bakmamış acaba sorsaydınız çocuğum menenjit geçirirse o durumda ne yapmayı planlıyormuş. Korkutmak istemem tanıdığım biri geçirdi 8 yaşında yatağa bağlı kaldı ufacık kız. Annesinin babasının aşıdan haberleri yoktu.
DefneBuket Asyaaaam Bence çok gecikmeden yaptırın 🌿 İnanın korkulacak bişey yok yapıldığı gün biraz zorlar sizi sonrasında rahat olur😊
CaglaOkan76 3.5.15 aylarda bexsero 7.13 aylarda nimerix asilarimizi yaptırdık sadece bexsero 2.dozda atesimjz çıktı onun dışında bir sorun yaşamadık asi döneminde doktorumuz ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi dedi. Hastalık ihtimali şakaya gelmez ve zamanımızda kontrol edemediğimiz bir çok hastalık varken
zarifbianne Asyaaaam Her bebekte farklıdır yan etkileri. Abartı bi durum da olmuyor zaten. Huzursuzluk, ağrı, ateş genelde yan etkileri. Kızıma hepsini yaptırdım şükür sıkıntı yaşamadık. Sağlıkla büyüsün 🌸