Damlapoyraz Bebeğim 7 aylık yaklasik 2 haftadır aşırı kabız parça parça çok sert yapıyor günde 1 defa zeytinyağı sürüyorum poposuna yine aynı.. devam sütü ek gıda şeklin de gidiyoruz. Zaten ek gıdayı pek yemiyor bile ne yapmam lazım ilaç veya öneriniz neler
Anestezisttannee Damlapoyraz 4 kayısı 4 gün kurusu alın aktardan onu suda haşlayin böyle baya bi 7 aylık diyorsunuz ezip yiyemeyebilir ama onu suyuyla birlikte çorba yapar gibi blendirdan gecirin suyuyla birlikte icirin inşallah rahatlar
zeyderler Damlapoyraz eğer yedirebilirim diyosanız yulaf ezmesi 1 yemek kaşığı , 3 adet gün kurusu karıştırıp muhallebi gibi verin 15 dk içinde düzeliyo benim kız. En son o derece kabız olduğunda hastaneye götürdüm lavman yaptılar
Damlapoyraz Anestezisttannee deneyeceğim inşallah düzelir suyunu vermem de bir sakinca olmaz degilmi püre yapıp verebilirim
Damlapoyraz zeyderler hemen alıp yapacağım inşallah düzelir çok üzülüyorum baya ıkınıyor ve rahatsız bu durumdan. Lavma hiç içime sinmiyor açıkçası
zeyderler Damlapoyraz valla lavman da hemen düzeldi. O dediğim şurubu hiç kullanmadım ama buradaki arkadaşlar söylemişti bana da aklında olsun diye size deyim dedim. Eczane zaten net bilgi verir size. Devamlı gittiğiniz dr varsa ona da bi sorun kullanalım mı diye isterseniz şurubu. Ama şu kayısı tarifim süper inan ki 15 dk ya fazla değil hemen düzeliyo. Bide öğlene balkabağı çorbası yap içir bitti gitti
Anestezisttannee Damlapoyraz tabiki olmaz neden olsun püre yiyemezse sadece suyu bile fayda eder kayısı kompostosu gibi düşünün çok faydalı sadece kabız için değil kahvaltıda bile ben veriyorum kuru kuru yemesin diye
keremsmomy Damlapoyraz bnım benegım kakasını yapamıyordu ben 2.5 aylıkken bır cay kasıgı verdım be duZenlı kakasını yapmaya basladı☺️ dogal ev yapımı sırkeden yapılmıs tursu suyu olacak ama markettekıler degıl. ıntermetten bakın tursu suyu kabızlık dıye ☺️
MinikPandam_ Damlapoyraz biz uzun süre kakasını yapmadığında kansuk fitil atıyoruz devam sütü içiyorsa bebelac gold kabızlığı hafifletiyor
Bebek21-33 Damlapoyraz bir çay kaşığı zeytin yağ içirin biz yeğenime öyle yapmıştık ve kulak pamuğuna zeytin yağı sürüp çok çok az ucunu çok az poposuna girecek şekilde koymuştuk çok az hemen anında etkiledi rahatladı
nevabilen Damlapoyraz mamasinin içine zeytinyağı koyup icirin yani 1 tatlı kaşığı kadar benimki öyle hemen yapıyordu
Damlapoyraz nevabilen bir kaç gün deniyorum önceden kabız olduğu zaman direk bu şekil yapardım afuda ederdi şimdi hiç etmiyor
Damlapoyraz zeyderler evet eczacıya sormak lazım iyi derse denerim inşallah. Balkabağı çorbasına ne koyuyorsunuz ve nasıl yapıyorsunuz acaba
Damlapoyraz keremsmomy bende yok ama bulabilirim inşallah evet bir bakayım ne çıkacak karşıma 😊 çok teşekkür ederim 🙏
Kubra04111 Damlapoyraz gliserin kansuk fitil alın çok iyi geliyor yarım saate yapar bize doktorumuzun önerisiydi düzeldi oğlum fitil erimyor ama içinde dışkısıyla birlikte çıkıyor aynı şekil benim oğlum 6 aylık 7 ayına gircek doktoru yarısnı ver demişti öle veriyorum bazen ama işine yarar al bence