Turanaaa Hanimlar, uc aylik oglumun testisinin sistigini fark etti doktor, cocuk cerrahi bakti onayladi ama orada olmadigi icin ultrason yaptiramadik..basina gelen varmi? Sanirim su toplamis diyorlar..oglum cok agliyor ondanmidir acaba..lutfen yazin
missfortune Turanaaa merhaba bu konuda kimse yazmamış. Siz ne yaptınoz acaba bizde de aynı durum olduğunu fark ettim.
Birbebekmeselesi0 Benim oğlumda vardı 2 aylıkken fark ettik hidrosel diğer adı su fıtığı deniliyor 2 yasa kadar geçeceğini söyledi doktor çok şükür 5 aylıkken kayboldu ben geçmezse diye sünneti ertelemistim geçince aradan cikardim sünneti korkulacak bir şey yok ama takipte kalmasında fayda var
Aral Birbebekmeselesi0 merhabalae. Geçmiş olsun öncelikle. Benimde 15 günlük oğlumda aynı şey var. Bu durum sünnete engelmidir? Bilginiz varmı?
Birbebekmeselesi0 Aral doktorumuz ameliyat olması gerekirse 2 defa narkoz almaması için beklememizi söyledi geçmesini bekledik yoksa sünnete engel bir durum değilmiş biz ya geçmezse diye beklemiştik
Gazel1 Bizim de vardı 6aylıkken tamamen normale döndü zaten 2 yaşa kadar geçer demişti doktor. Korkulacak bir şey değilmiş