Selda_Kuzey Merhaba anneler, 13 aylik oğlum için probiyotik araştırıyorum fikir verirseniz sevinirim 🌸
Birkullanici keremsmomy aynı kaynanam gibi konuştun ,yaptığı turşunun üstübeyaz beyaz köpürüyor bpzukmuş diyorum ,yok ykk doğal probiyptik bu diyor ahahah🤣
Birkullanici keremsmomy ay ben yiyemem onu annemin yaptığını yiyorum o koruyucu kouyor köpürmüyor omda probiyotik yokmudur😌
Mert1020 Bende vita pronit kullanıyorum 6aylıkken başladık 15 aylık olduk veriyorum yine acaba çokmu kullandık zararı olurmu
keremsmomy Birkullanici afedersınız yanlıs anladım ben kopukten bahsetmıssnız ☺️ beyazlık olabılıyor tursunun sırkesı denıyormus ona. ev yapımı sırkeden yapılmıs tursu suyunu ben kendım de ıcıyorum bebegıme de haftada bir cay kasıgı verıyorum ve kakasını duzenlı yapmaya basladı cok sukur ve hıc gaz sancısı cekmıyor ☺️
Birkullanici keremsmomy maşallah seviyorsa ne güzel benim kızım acı diyip içmiyor bende çok sevşyorum ama malesef mayalı şeylere karşı alerjim var çok az turşu yşyebiliyorum sonra ilaç☺️
Mert1020 Ozgeruya teşekkür ederim içim rahatladı bitti yenisini alıp dün verdim akşama kadar ishal oldu ona bağladı zararrımı oldu diye