Mekselinabyb tospikk1 eşin uyurken yap kız 😂 telefonu al Google gir welcome to my activity yaz tıkla ilerle eşinin e postasını şifresini gir döküman elinde 😂
sarmaliklahana Mekselinabyb kız ben kendi şifrelerini bilmiyorum bırak eşiminkileri, 😄😆 Bakmam gerçi de
UzayliOzge Mekselinabyb amaann uğraşma vallahi insanın kafası allak bullak oluyor birşey yoksa bile psikopat gibi bakıp duruyorsun bı zamanlar boyleydim sonra saldım 😂 tabi ipler hala elimde orası ayrı 🤫
Egeemoms Mekselinabyb eşiniz bilen biriyse etkinliklerde de geçmiş çok kolay silinebiliyor kaldiki bunun birde gizli modu var 😅
bireylulannesi Eşime saygı duyuyorum bu yüzden öyle bir şey asla yapmam,hepimiz ayrı bireyleriniz kendimize özel alanlarımız olmalı bence.
ysmn122333 Mekselinabyb bak nasıl oluyor biliyon mu mesela eşinin Google oturum kapalı e posta açık değil yani Google girip bieşyler bakıyor 😁 sonra arama geçmişinden siliyor onları bunu göremezsin çünkü oturum kapalı Ama oturum açık olsa Google da bişeyler baksa ve arama geçmişini silse oturum açık olduğu için aradığı baktığı herşey o mail hesabına senkronize oluyor kopyalanıyor yani Ay ben de çok araştırmacıyım o yüzden yani bildiğimi anlattım
Mekselinabyb Defne04 valla ben bugün sosyal medyada gezinirken gördüm bi adam anlatıyordu denedim ve gerçekten oldu