Alparslan616161 Kızlar 9 aylık bebeğim uyuz kükürt sabunu birebir çözüm diyorlar ama bebeğe kullanılırmı bilemedim başına gelip kullanan oldumu acaba çünkü bi türlü geçmiyor yüzüne kadar geldi illet şey
Birkizbiroglan Alparslan616161 çok geçmiş olsun bilgin yok ama resim atma şansınız var mı ? Neye benzio nasıl birşey çünkü çok artmış 😔 hiç bilmediğim için olursa hemen anlamak istiyorum
Aytenekinci Alparslan616161 çok geçmiş olsn benm bebeğim küçükken uyuz oldu cildiye karışım verdi anti skap diye bir krem yazmıştı iki haftada kurtulduk ve uyuz olduğunu 6 ayllikken öğrendim bence hiç bsy olmaz bide beyaz sirke çok faydalı kaşıntıyı aliyo yakiyo ama aliyo yani
Aytenekinci Alparslan616161 kıyafetlerini carsafini yani temas ettiği herşeyi 60 derecede yika bide utule onunda etkisi büyük
EceTuran Alparslan616161 bizde olduk maalesef 10 aylik bebegim kukurtlu sabunla yikiyorum hala. Dogal oldugu icin bisey yapmadi.
Alparslan616161 Birkizbiroglan aynı su çiçeği gibi genellikle karın kısmında sırtta bide kafada oluyor kırmızı benek benek eller ve ayaklarda su toplamış gibi oluyor balon balon
Alparslan616161 Aytenekinci cnm denedim de beyaz sirke ondan sonra kullanılan hangi şampuan olursa olsun bide suyun altına girdimi daha çok yayılıyormuş ii geliyor dediler ama aslında daha çok yuvalama yapıyormuş herşeyi denedim her kremi her losyonu denemediğim bişi kalmadı en son çare kükürt sabunu onuda bilmeden uygulamak istemedim
Alparslan616161 Aytenekinci onuda yaptım cnm ya malsf değişim olmadı hatta kıyafeti çok olduğu için 10 gün kapalı torbada bile tuttum
Aytenekinci Alparslan616161 bnm oğlumda o şekilde geçti yani çay ağacı yağı veya losyonu da iyigeliyo doktor onerisiydi ama ben kullanmadım rabbim şifa versin aşırı salgın var çocuklar cok zor atlattiyo ve tekrar eden bsy bu
Aslidlmn Alparslan616161 sizinle 1 ay önce filan konusmustuk ailecek olduk diye biz cok şükür eczanenin yaptığı karısımla kurtulduk hatta bizden sonra annemde oldu o da o karısımla kurtuldu. Bebeğimin vücuduna kükürtlü sabun kullandım ben benim bebeğimin sadece üst bölgesi acayip döküntü yaptı sabun cok kötüydü bir daha kullanmam
Alparslan616161 Aytenekinci Amin cnm inşallah tam geçti diyoruz hani tekrar başa sarıyoruz mesela eşimle Bn şiddetli kaşınınca serum yada iğne taktırırdık uyuşturur 1 hafta kaşındırmazdı şimdi oda etki etmiyor
Alparslan616161 Aslidlmn karışım bni komalık etti resmen ya kullandım da onu o gece bi anda şiddetli kaşıntı gözler kan çanağı bide çarpıntı zor attım banyoya kendimi
Alparslan616161 EceTuran bi kaç kişi diyor deri hassas sıkıntı yaratıyor dedi hani o yüzden şüphede kaldım zaten 2 günde bir yıkanmak lazımmış bu sabunu kullandığında bide şampuan kullanılmaması lazımmış
EceTuran Alparslan616161 soyle yapin isterseniz bi kolunun biryerine surun bekletin herhangi bir sorun olmazsa devam edin. Bende oyle denedim tedirgindim cunku ilk baslarda haliyle. Sonra alisstim hala onunla yikiyorum. 🥰