BensuMasal Uyumayı özledim yemin ediyorum. 7 aylık olduk geceleri 4’te ve ya 5’te uyuyor. Uykuya hasret kaldım resmen. Ama bebeklerimiz için değer. Uykularımızdan canımızdan bile daha önemliler.
Ecelila BensuMasal seninki yine 5 de uyuyomus bizimki 7 veya 8 e kadar ayakda akşam üstü 5 e kadar uyuyo🤔🙁🤷♀️
Mbk BensuMasal oğlum 9 aylık bügün iznim bitti ve işe başlıyorum, gece hiç uyumadım şimdi işe gitmek için hazırlanıyorum. Biz ne zaman uyuyacağız.
bsrbrk BensuMasal bende uyumayii ozledimm😔 9 aylik hic uyumuyor uyutuyorum yerine koyuyorm agliyor ayaklarimi hisstmiyorum artk
kaganannesi Vallahi benim de aynı cok yoruldum artık bide durmuyor da agliyor sinir krizi geçirecek gibi oluyorum bağırıyorum artık 7 aydır düzelmedi sürekli onunla ilgileniyorum sadece uyudugunda rahatım onda da zaten ev işlerini yapıyorum vallahi artık cocuga kızıyorum dayanamıyorum
Busk-28 10 Aylık olduk hala gce 4mu 5 mi desem aşağıya yatmıyor anlmyosunda nedeni ne !annelik çok kutsal meslekmis her anne yerine gtremz bugorevi ..Allah yardımcımız olsun dyruzki buyusunlerde skntılari biter halbuki buyuyunce başlıyormuş sylede bidurum var bayağı hayata karşı olgunlasyosun😄
Ecelila BensuMasal aminn doktora gittim bugün uyutma gündüz diyo uyumasam durmuyo ağlıyo bagiriyoyo kendini yoluyo nasi başa cikicam bilmiyorum ek gıda yemiyo 1 kaşık iki kasik mamayı kes dedi bu sefer ac kalicak
BensuMasal Siz daha yenisiniz o zamanlar bizimkisi hiç uyumuyordu büyüyünce düzeliyor ama bu diş yüzünden yine uykusuzluklar başlıyor