Hilalop Merhaba anneler bebeğim 7 aylık yumurta tadımı yaptık 3 gün sarısını yedirdim. Diğer kahvaltılarında da yumurtayı her sabah versem olur mu
Irmakmelegim Hilalop 17.5 aylık kızım 7 aylıktan beri her gün bir yumurta yedirrim pankek omlet sade yumurta değişir
sarmaliklahana Hilalop 16 aylık kızım gün aşırı veriyorum. Haşlama yemiyor. Az yada yapıyorum yada omlet tarzı veriyorum
Nazoli161616 Hilalop yumurta çok faydalı her gün verince tiksiniyolar bazen bisküvi muz yumurta sarısı bulamaç yapip da verebilirsiniz
Hilalop Nazoli161616 yaa arada bulamaç olarak da muhallebi tarzı şeyler yapıp veriyorum beslenme düzeni için bir zararı olmaz değil mi
tatlibiranneo Hilalop her gün veriyorum ama Farklı Farklı şekillerde yapıyorum benimki büyük tabi 19 aylık omlet,patatesli yumurta , pankek ,haşlama kavurma hepsini yapıyorum ama gel gör ki hiç bir şey yemiyor 🥲
Hilalop tatlibiranneo yaa 🥲 ben de omlet yapmak istiyorum küçük parçalar halinde vererek ağzına biraz da korkuyorum açıkçası ama kontrollü şekilde vereceğim inşallah
nazlimom_ Hilalop ben hergün yediriorum pankeklerin icine ya da sade önüne koyup veriyorum afiyetle yiyor😂
Hilalop nazlimom_ Ohh miss 😂 biz de tadımlarda bir sorun yaşamadık ıhlamur ile yumuşatıp verdim bugün 1 tam yumurta sarısını da yedik