Merhaba ben down sendromlu 4 yasında olan yigitin annesiyim biliyorsunuz ki bu süreç hem kabullenmesi zor hemde bir okadar hızlı harekete geçmesi gereken bir dönem bir anne olarak eminimki hepimizin ortak noktası vardır yaşadığım süreden bir okadar etkilenip bir okadar bilgilenip güzel işler cikarttik oğlumla şimdi oğlum herkesten daha önce ögreniyor daha ileri boyutta iyi gidiyor bunun için çok çaba sarf etdigim eğitimin sonunda hiç olmaz dediğim ve mümkün olmadığını gördugum sürecin sonunda cok iyi bir noktadayiz bu başarının tüyolarını aktarabilecegim bir sayfa kurarak ortak nokdalarimizda bulasarak edindiğim bilgileri çoğaltarak daha çok anne ve bebege dokunmak adına bu işi gönüllü yapmak isdiyorum bilgileri paylaşacağım ve yeni kurmuş olduğum sayfayla ilgilenmek isdeyen varsa yorumlarda bulusabiliriz sayfada güzel bı ekip kurarak bu işi çoğaltarak daha çok başarı elde edeceğimizi düşünüyorum bunun imkansız olmadığını gördüm ve bir çok annenin de inanarak başarabileceğini düşünüyorum bu yüzden iyi işler çıkarmak için toplanmak adına bir sayfa kuruyorum o sayfada buluşup ücretsiz bilgilerimi aktarmak isdiyorum