Skrszsrp Merhaba 22 aylık bebeğimin öksürüğü geçmiyor. Öksürükten uyuyamıyor. Bir tek prospan verebiliyorum. Siz neler yaptınız ? Lütfen yardım edin.
Aycnnnn Skrszsrp kozalak özü tek seferde kesti asla öksürüğüne çözüm neden bulunamadı bu resmen mucize birşey oldu bizim için
irva Skrszsrp Prospan vs bunlar bir tık daha arttırıyor aslında balgama dönüştürüp atmak için.Kurutulmuş ayva yaprağını kaynatıp suyunu içirin.😊👍
kurabiyem28 Skrszsrp geçmiş olsun. Hastaolmayancocuk diye Instagram sayfasını takip etmenizi tavsiye ederim. Öksürük anında buzdolabının kapağını açın. Bebeğiniz içine çeksin. Ve sarımsak kürüne başlamalısınız. Hepsi bu dediğim sayfada var. Öksürüğü bastıracak şeylerden kaçının diyor.
Skrszsrp Aycnnnn çok teşekkür ediyorum. Peki bir yaş aralığı ölçüsü falan var mı, hemen alıcam. Bir de bür marka var mı ? Nerede satılıyor acaba. Allah razı olsun hemen denicem
Aycnnnn Skrszsrp ben 6 aylıkken başladım 14 aylık şuan bı markası yok aktardan almıştım ama ays naturel Trendyol dan bakabilirsiniz oradada var
Skrszsrp irva ayva yaprağını hemen kurutuyorum şimdi. Kesinlikle onu da denicem. Öksürmekten harap oldu :(
Gltn irva merhaba kaç yaprak atıp ne kadar süre bekletiyorsunuz suda bide balgam söküyor mu hemen benim kızımda aynı durumda
irva Skrszsrp Aktarda da var alabilirsiniz.Yarım cay bardağı içirin sabah akşam.Ihlamur da atabilirsiniz içine.Öksürüğe çok iyi geliyor.Ben kendime de oğluma da hep onu yaparım 2.gün öksürük yok oluyor.
irva Gltn Canım tek çocuğa yaptığım zaman 5 6 tane büyük yaprak koyuyorum.Ihlamur da atıyorum.Kaynatıp daha sonra 10 dk dinlenmeye bırakıyorum.Ondan sonra oğlana verirken bir kaç damla da limon sıkıyorum bardağına.Balgama da iyi geliyor.😊👍
Aycnnnn Gly_87 resim yok şuan bitti henüz almadım ama aktardan almıştım ays naturel diye Trendyol da görmüştüm bakabilirsiniz
Buseozdemir Covid oldu bebegim 10 aylik cok oksuruyordu. Ayvayi kaynatip suyunu icirdim 2 gune kesildi bizimki
Skrszsrp ElfAlparsln bunu da akşamüstü deneyeyim. Ay inşallah. Çocuk acıdan artık ağlıyor. Öksürmekten