Esese Eşimin bir tane bademcigi büyük aylardır katı yemek yerken boğazına takılıyor acil öneriniz var mı gittiğiniz yada tanıdığınız özel devlet farketmez
SemaEmre05 Esese eyer özele götürmek istersen Ali Ölmez diyebilirim çok çok iyi tavsiye ederim kliniği var
Flamingom Esese güven çayyolu fatih yılmaz cok detaycı özenli takipte biridir 4yıldır eşimle ona gideriz ☺️
kasimonbes Esese kent kbb op dr. alper senkal. Esim yillardir orda calisti ve hastanenin en iyi doktoru yogun zaten. Profesor isterseniz yine ayni hastane prof dr metin önerci 👍
SemaEmre05 Esese Atayıldız Plaza, Altay Mahallesi Orhan Bey Caddesi No:1/55 Kat:7, 06000 Etimesgut/Ankara
Esese kasimonbes oradaki Mustafa bezirgan Dr a gittik cameradan bakarken emin olmak için alper Dr a da gösterdi ama yazdığı ilaçlar etki etmedi😔
kasimonbes Esese ameliyat olmasi lazim o zaman bademcik. Ben kucukken aldiracaktim ama doktor buyuyunca demisti. Cok gecmis olsun umarim cozum bulunur
Lilybaby Esese mustafa bey benim yıllardır teşhis koyulamayan hastalığımı buldu kendisini şükürlerle anarım. Kent kbb çok iyi 👍🏼