Fencibiranne Oğlum 15 aylık eline atıştırmalık vermek istiyorum evet biliyorum paketli ürünler çok sağlıksız bu zamana kadar vermedim hep kendim yaptım ama sanırım artık yetişemiyorum en masum hangisi sizce
joyfulmom Fencibiranne hünnap keçi sütlu olanı kullanıyorum tarım Kredi kooperatiflerinde var diğerleri gibi şeker oranı yüksek değil
NursenaT Fencibiranne halk ekmeğin bebe bisküvisi var ben ondan kullanıyodum kızıma içeriğine bi bakın isterseniz
joyfulmom Fencibiranne tam oran olarak bilmiyorum ama diğerlerine göre biraz daha az ben cicibebe de veriyorum sürekli yediği bir şey değil yogurduna muhallebilerine birkaç tane koyuyorum elimde hangisi varsa kullanıyorum açıkçası
Gryffindor NursenaT Aaa ilk kez duyuyorum. Yarın gidip soracağım. Bebe bisküvisi diye mi geçiyor direkt
Gryffindor Mistikestik Valla öneriniz için çok teşekkür ederim yarın ilk işim bakmak olacak umarım vardır
Fencibiranne Sda16 evet onu da inceledim baya memnun olan var o d aklımda bulunacak teşekkür ederim ☺️
Tugcebyrk Fencibiranne e bebekte hammm keçi sütlü bisküvi kullanıyorum kızımda bitek onu seviyor içinde şeker yerine pekmez var sanırım ama tadı aynı cici bebeye benziyor