Merozz
Hanımlar merhaba. Bugun sabahtan beri sag göğsümde bir ağrı vardi. Aksam sekiz gibi oglum malesef göğsümü çok sert bir şekilde ittirdi. Ve olanlar oldu.. biranda gelen titreme sitma ates ve gogus agrisi. Bi iki saat bekledim ama atesim 39u buldu acile geldik apar topar atesim düşürüldü. Hastane pompasıyla sütüm sagildi. Ama atesim dusmedi. Hala serum takili ve aklim oglumda. Göğsümdeli agri ve sertlik gitti ama tekrarlarsa diye korkuyorum ne yapmam lazim. Bi akil verin..
Eshil
Muhtemelen size antibiyotik başlarlar zaten sık sık emzirin tekrarlamaz inşallah geçmiş olsun bide duşa girdiğinizde göğsünüzü tarakla tarayın oda iyi geliyor
Burcuer
Muhtemelen antibiyotik verirler ama 4 kez mastit olmus biri olarak lahana koymanizi tavsiye ederim birde sık sağım yapın .
Merozz
Acile gittigim icin herhangi bir ilac vermediler. Genel cerrahiye gitmem gerektiğini söyledi. Ateşim ağrım azaldi. Ama göğsümün alt kısmındaki ağrı ve sertlik duruyo. Bugun sürekli sütümü sagicam. Yarinda dr a gidicem insallah. Cok sagolun hanımlar 🙂