Salihakabaktan19 Kızlar pasta yapmak istiyorum ama daha önce hiç pasta deneyimim olmadı bana tarif verin yaa yada bildiğiniz güzel bi sayfa varsa ordan da bakabilirim 🙏 Deneyip sevgililer gününe yapicam 🙈
benkosarim Salihakabaktan19 nefis yemek tariflerinde YouTube kanalında kolay pastalar var bakabilirsiniz masterchef güzide nin soyadını unuttum geçen gün Instagram’da kütük pasta tarifimi gördüm güzel deneyebilirsiniz
maras46ikincihesap Salihakabaktan19 aşkında pandispanya yapıp arasına istediğinizi koyup üstünü istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz özel gün dediğiniz için öyle yazdım
Flamingom Salihakabaktan19 yaş pasta hiç sevmiyorum ekler pastacıyım ben 😂profiterol olabilir 🫠 yaş pasta hiç severek yemem. Aslında tatlıcıyımdır ama malesef yaş pasta beni kesmiyor keki güzel olmuyor krem santi sevmiyorum belki ondan ama yorumlara ve deneyenlerin fotograflarına bakarak size uygun tarifi bulabilirsiniz ❤️
Salihakabaktan19 Flamingom Valla ne yalan söyleyim bende sevmiyorum yaş pasta ama özel gün diye yani teşekkür ederim 🙏
Flamingom Salihakabaktan19 ben sırf ayıp olmasın diye yerim ince dilim ama ekler olaun 1 kutu yerim eşinizle kendi damak tadınıza göre yapabilirsiniz benim eşim etçi tatlı mı et mi desem etle daha mutlu olurum der😂😂
Salihakabaktan19 Flamingom iyiymiş valla bende mi ekler sarma falan yapsam profiterole bayılıyorum olsada yesek şimdi 😄
Hilalileefe Ben de tart kalıbında pasta yapıyorum.kolay ve lezzetli. Nefis yemek tarifleri tart kalıbında pasta yaz çıkan
sarilokumumm Salihakabaktan19 ben pastacılık kursunda öğrenmiştim ama Youtube ta Duygu tugcu var onun tarifleri ile yapabilirsiniz güzel oluyor