Avayaz Kızlar 12 ekim de doğum yaptım lohusalığım ad etimle beraber ortalama 50 gün sürdü ondan sonra 1 kere daha adet oldum ama bu ay 3 gün gecikme oldu korunuyoruz aslında ama korkmuyor da değilim sizce var mıdır bir şey yoksa normal mi böyle gecikmesi
Eminezk Avayaz normal canım 1 yıla kadar olamayablirsin ben de tam senin gbi oldum korktum test falan yaptım hatta🫣😂 3 aydır olmuyorum
Avayaz @Eminezk ama bir kaç kişiye sordum olduysan her ay olman lazım dediler bana ben de doğumdan sonra iki kere oldum üçüncüye olmam gerekirken gecikti o yüzden korkuyorum
Aynisa Avayaz ahhh canım 2 gün önce buna benzer bi post açmıştım bende hiç korkma ben 20 gün geciktim ve bugün oldum bende doğumdan 7 ay sonra adet oldum 2 ay bu ay 3. Ayım olacaktı geciktim burdan da sordm sein gibi emzirdigim için düzensiz olurmuş yani korkma daha 3 gün geçmiş benim gibi olsan ne olacaktı 🤣❤️
Avayaz @Aynisa şu çok korktum dayanamadı sabah test aldm ama çok şükür negatif çıktı ama hala olmadım yorumun içimi rahatlattı 😂😂
Aynisa Avayaz çok iyi anlıyorum seni korkuyor insan bebekler daha küçük olunca korunuyoruz da ama işte kazayla oldum diyenler oluyor ya dedim bilmeden olmuş olabilir mi ama merak etme düzensizlik oluyor
Avayaz @Aynisa ben de öyle olmasından çok korkuyorum işte korunuyoruz ama allahın işi belli olmaz nasip edince ediyor Rabbim