Ecenur0 Merhaba kızlar 2 buçuk aylık bebeğim kafasında konak oluştu mustela konak şampuanı ile yıkıyorum ama kışın haftada bir yıkıyorum korkuyorum hasta olucak diye konaktan nasıl kurtulabiliriz ya
Egeanul Ecenur0 duş öncesi bebek yağını saç diplerine yediriyordum sonra konak tarağı ile tersten hafif tarayınca çok güzel çıkıyordu. Yağ yumuşatıyordu konağı. Az vardı tabi bizim. Sonra bikaç yapında düzeldi
Drymama Ecenur0 Canım mustela konak yapti benim arkadaslarimin bebeklerine de hep tavsiyem incia kopuk sampuan alin kizim 3 aylik hic konak olmadi tavsiye ederim hergün yikiyorum ve 2 gunde bir basini sampuanliyorum 😊
cbkckbr Ecenur0 zeytinyağı ile yağlayın başına güzelce yarım saat beklesin kabarıyor hemen illa Konak tarağı olmasına gerek yok ben bu erkeklerin kullandığı ince uçlu tarakla taramıştım tertemiz oldu iki sefer yapsanız temizlenir 🌸
mavigiller Ecenur0 karbonatlı su sürdüm banyo öncesi sonra duşta iyice yumuşadı ve konak tarağı aldım fiyatı çok uygun iki günde.bitti tamamen duştan çıkınca da taradım sampuana falan gerek yok inanın
2E1M Drymama bizde dogumdan beri mustela kullaniyoruz 6bucuk aylik olduk hala konaklardan kurtulmadik🤦🏻♀️ acaba gercekten mustela sampuandanmi?
Drymama Ecenur0 Evet canım sartlar musaitse banyo rutini hem rahatlatiyor hem de bagisiklik guclendiriyormus sicaci banyo kaka vs yapmasina da yardimci oluyor ben uyku rutini yaptim banyo meme ve uyku seklinde ama korkarsan hastalik vs diye gunduz yikayabilirsin 😊
Aryammomy Ecenur0 eviniz çok soğuk değilse yıkayın bence aksine yıkanan çocuklar daha sağlıklı olur diye düşünüyorum toksinlerini atar gazını atar daha huzurlu uyur benim kızım kolikken alıştım hergün yıkamaya bir de diyorlar ki soğuk değil sıcak hasta edermiş endişe etmeyin
Rabnurayb-57 @Ecenur0 bizde de hafif vardı bebek yağı ile yağlayıp keçi kıllı yumuşak tarakla tarayinca dökülüyor az vardı bizde ama çogalmadan deneyin
Ecenur0 cbkckbr kaç kere zeytinyağı yaptım ya azalıyor ya da bana çoğalıyor gibi geliyor ama yarın tekrar yapacağım inşallah geçer 🤦♀️🙈
yagmuraltintas Ecenur0 zeytinyağı sürün her duş öncesi yarım saat beklesin ince tarakla tarayın kepek gibi dökülüyor saç kuruyunca
Fryyncrsn Ecenur0 banyodan önce başına zeytinyağı sürün güzelce bekletin bir kaç saat sonra banyo yaptırın saçını tarayın çok faydalı oluyor
Simgealp39 Ben zeytin yağı sürüp yarım saat bekletip mustela konak şampuanı ile yıkayıp erkek tarağı ile tarayarak kurtuldum. Yani 2 günde bir yakıyorum oğlumu doğduğundan beri (4 aylık)
Nesrincente Ecenur0 duş öncesi zeytinyağı surup bekletiyorum bıraz sonra dusta guzelce yıkayorum gecıyor