Meryem097 Bugün kızımın 2. Ay aşılarını yaptırdık ateş yok ama aşırı agliyor zor sakinleştiyorum bu durumu yaşayan var mı
E-urey Meryem097 bende dün yaptırdım dediğiniz gibi çok ağlıyor hatta uykuya daldığında birden çığlıkla uyanıyor kucağıma alıp başını falan okşuyorum ninni söylüyorum sakinleşiyor bugün daha iyi
Sinem57 Meryem097 canım geçen gün bizde yaptırdık bnmkide 2 ay 9 günlük aksama doğru hafif ateşi olur emzirdikten sonra az calpol ver yatır ağrısı vardır kuzunun kolay gelsin bnmki de kolik iğne yiyince aksine susuyor 😀9
E-urey Meryem097 emmesi de yok denecek kadar az hatta ben gece her saat başıma alarm kurdum ateşini takip etmek için her uyandığımda emzirmek istedim ama kabul etmiyor sağıp vermeyi denedim onu da diliyle itiyor derin uykuya daldığında biberonla verdim onu içti ama öyle deneyebilirsiniz
E-urey Meryem097 bebeğinizde yeni mi başladı beslenme reddi yoksa birkaç gün öncesinden de var mıydı peki
Meryem097 E-urey 5 gün öncesinde başlamıştı gece uykusunun arasında emzirdim gündüzde o şekilde uyanık olduğunda ama almıyordu düzeldi gibi oldu atak haftalarında meme reddi oluyormuş ama bugün aşıdan galiba emmek istemiyo
Asilinnannesii Bebekten bebeğe değişiyor heralde benim bebeğim 10 gün önce 2 aylık aşısını oldu aşıdan sonra çok sessiz sakin oldu ve gün içinde sürekli uyuyor çok şükür ateşi falan da olmadı hiç ağlamadıda
Meryem097 Minigim38 verdim hemşire dedikfen sonrada 6 saat sonra tekrar verin demişti belki ikinci kez veririm huzursuzluğu çok kötü
E-urey Meryem097 bende de bir süredir öyle ya. Sütüm yetmediği için mama da veriyorum ben ama birkaç gündür memeyi de mamayı da eskisi gibi emmiyor
Minigim38 Meryem097 verem aşısı biraz ağır bizim akşam başladı huzursuzluğu calpol verdim gece de 38 e kadar ateşi çıktı o zamanda 4 saatte bir calpol vermiştim