belinayinannesii bebeğe sütten geçer mi ya kaç saattir emziriyorum ama ayaklarini kasiyor gaz çıkarıyor sancıyla uyaniyo aglayarak 😔 napacagimi sasirdim lütfen onerilerinizi bekliyorum (50 günlük)
Kbetul belinayinannesii ben de 16 günlük bebeğim var gazı yok mu var mı anlamıyorum bazen emzirirken kızarıp kendini sıkıyor ben kendimde gazım var mı yok mu anlayamıyorum annede gaz olduğunda annede ağrı falan oluyor mu acaba ?
1anneeee belinayinannesii merhaba kimyonlu su içmeyi deneyebilirsiniz yaklaşık iki haftadır kullanıyorum ve bebeğim gazını çok rahat çıkarıyor. Benim de gazımı alıyor
Satiyeakinci belinayinannesii emzirirken,biberonla beslerken, emzik kullanirken illaki hava yutuyorlar canim gaz olur. Onu alttan cikarmasina yardim etmek icin karnina bacaklarina masaj yapabilirsin
belinayinannesii Kbetul Kbetul evet benim de sancım oluyo gaz oluyo şu an ama napacagiz ki gaz olunca bebek aç mi kalsın emzirmeyelim mi yani 😥😥😥 yemene icmene dikkat et cnm gazlı şeylerden uzak dur…. 🥴
Lina11 belinayinannesii yemeklerde kimyon kullanabilirsin ben pilavın üzerine kadar kimyon atıyordum. Günde iki fincanda rezene çayı tüketiyordum. 3.aydan sonra rahatladı benim bebeğim
belinayinannesii Satiyeakinci yapmaz olur muyum yapiyorum.. bazen üstten çıkarırken de zorlanıyor ama halledeceğiz insallah
Kubra226 belinayinannesii bir tülbentle kimyonu koyup bardağın içinde demlenmesini bekliyoruz annem bana öyle yapıyor
1anneeee belinayinannesii bir bardak kaynamış suya bir tatlı kaşığı kimyon koyup çökmesini bekliyorum sonra içiyorum genelde öğleden sonra içiyorum akşam gaz problemi olmasın diye ama 3 öğün 1 çay bardağıda içebilirsiniz
Liyaelvin Her yemeğinize kimyon atin. Zinco diye gaz damlasi kullanıyoruz ondan baya rahat ettik gazı illaki oluyo ama eski kadar değil
belinayinannesii Kubra226 anladım çok teşekkür ederim, her emzirme sonrasi üstten gazını çıkarıyorum bebeğin ama alttan gazını cikarmiyorum . sürekli alttan da emzirdikten sonra çıkarmam gerekiyor muydu ya unutmusum her şeyi ben
Kubra226 belinayinannesii bizimki alttan çıkarıyor üstten çok zor çıkarıyor gaz damlası kullanıyoruz. Elma yağı göbek ve ayağına bir iki damla kullanıp masaj yapıyoruz