motherthea Yeni yeni olmaya başladı 3 dönemdir başladığı gün felaket dizlerim ağrıyor diz kapağım başına gelen var mı neden oluyor olabilir kızlar aşırı bir sinirlilik hali terleme diz ağrısı 😞😞
Rozerinn motherthea bendede bunların hepsi oluyo aşırı derecede ağrılarım oluyo yerden kalkamıyorum ama magnezyum ve vitamin eksikliğinden kaynaklanıyo bu durum
halamidagakaldirmislar Benim dizimden yukarı doğru çizgisel hizada bir ağrı oluyor sanki bi damar ağrıyormuş gibi tarif edebilirim
motherthea halamidagakaldirmislar doğumdan önce karnım ağrırdı doğum yaptım bunlar çıktı Allah beterinden korusun cidden bıktım
halamidagakaldirmislar motherthea benim bekarlıktan beridir var karnım ağrımaz benim, isterseniz bir doktora görürünün, benim ilk zamandan beri bu olduğu için bir sorun olarak düşünmemiştim kendiminkini
motherthea halamidagakaldirmislar fizik tedaviye gittim emar istedi dizlerimden ama artık anladım ki bu diz ağrısı benim adet dönemimde ve olmama yakın çıkıyor sanırım kadın doğuma gitmem lazım
KelebegimC Sancim olmaz ama dizlerimde sızı olur ince belim ağrır ve başım ağrır. Baş ağrım şiddetli olur adetin siniri stresinden midir bilmiyorum.
motherthea KelebegimC ben aşırı sinirli Oluyorum evde sinir küpü gibi geziyorum oğluma kıyamam onun yerine eşime kızarım anlıyor sanırım hasta oldun diye aşırı kötü bir durum