Cly01 13.aya gireceğiz 3 gündür tek uyku yapıyoruz rutinimiz şu şekilde öğlen 12 - 1 gibi uyuyor akşam 8 8 buçuk gibi uykuya geçiyor. Sabah 7 45te uyandı gece hiç uyanmadı . Sizce yeterli mi sizin uyku rutinleriniz bu aylar da nasıl
Cihangirberna Cly01 13 saat uykuya ihtiyaçları oluyor bu dönem bana yeterli geldi benim oğlumun çok karışık 10 da uyanır Bi 12.30 da uyur Bi de 5 gibi gece de 11 de yatar 14.5 ayligiz
mehmel54 Cly01 bence yeterli. Biz tam olarak uyku rutinlerimizi ayarlayamadık. Gece uykusuna 8 gibi geçerse 10 gibi uyanıyor ve bir daha sabaha kadar uyumuyor. Bu yüzden 10 10buçuk gibi uyutuyorum. Öğlen de uyanıyor. 4 gibi bir daha uykusu geliyor uyutuyorum 5 buçukta uyanıyor. Sabah 8de uyandırıp sizin gibi yapmayı çok denedim ama tüm gün huzursuz oluyor ve gece uykusuna geçmiyor. Sabah erken kalktığı günün gece yine sabahlıyoruz. Deli gibi uykusu olmasına rağmen uyumuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum
AkademiikAnne Cly01 Uyku eğitmenleri genelde çocuk bu dönemde tek uykuya geçmek istese de siz düzeni bozmayın 2 uyku yapın diyorlar ama tabi her çocuğun bünyesi farklı sizin için yeterliyse sorun yok
Cokteyzeyenianne mehmel54 benim kızım da öyle 22:30 dan 5 dakka önce uyutayım uyanıyo ve sabaha kadar pür neşe. O yüzden 22:30-23:00 gibi uyuyo bazen sarkabiliyor gününe göre değişiyor. Sabah da geç uyanıyo bazen 2 uyku yapıyor bazen tek uzun bir uyku yapıyor. Şu anki derdimiz azı dişleri ve uyku şeklinde değişiklik. Kucaklarda taşınmaz oldu uyuturken napcam bilmiyorum. İnatlaşıyor ve ağlıyor🤷🏼♀️
Lulemom Cly01 bizde 13 aylıkken teke düştük, gece 12 saat gündüz 1.5 saat ideal, toplam uyku 14 saati geçerse gece uyanmalar oluyo fazla geliyo uyku.
AkademiikAnne Cly01 Anladım, o zaman demekki gerçekten geçmek istemiş. 13 ay 9 günlüğüz bizde ama tek uykya dayanamıyoruz henüz. İlk uykuyu geç yaptığında gece uykusu sarkmasın diye tek uyku yapsam diyorum ama sefil oluyor çocuk 40 dk dahi olsa uyutuyorum mecbur
LadyGugu Cly01 11.5 aylık gibi geçti oğlum tek uykuya, geceleri genelde uyanmaz diş durumu yoksa. 15 aylık hala aynı rutin devam ediyor, sizin saatlerinizle aynı neredeyse.
Esoca38 Cly01 13.5 aylık üç gündür bizde tek uyku yapıyoruz. Sabah 12 gibi uyutuyorum 2 gibi uyanıyor akşamda 9 da yatırıyorum. Ama bugün erken uyandı ilk uykuya 10.30 da yattı bir saat uyudu kalktı birazdan bir saat kadar bir daha yatırıp akşam yine 9 9.30 gibi yatiracagim. Sabahları erken kalkarsa iki uyku 8 gibi uyanırsa tek uyku yapıyoruz biz ☺️
irva Cly01 1 yaşından beri tek uyku yapıyor oğlum öğlen 1 gibi uyuyor 2 saat kadar.Akşam da 10 civarı yatıyor sabah 9 da uyanıyor.2 yaşında bu arada şuan.
Hshsjshs Cly01 13 ay bitmek uzere hala 2 uyku yapiyo yetmiyo tek uyku uyku saatlerini kendi belirliyo sabah gec kalkar sa öglene dogru bi uyuyo aksam ustude bi uyuyu 10.30 da ise gece uykusuna geciyoruz tabi uyuyup dalmasi 11.30 buluyo🙄🙄
Cly01 Hshsjshs gece o yüzden geç uyuyor canm bizimkide tam dalamiyordu tek uyku yaptırıyorum artk iyice uykusu geliyor 8 gibi
Aredc Cly01 14 aylıkken teke düştü şimdi geri çifte çıkarmak için alıştırdim yoksa akşama kadar çok huysuz huzursuz sürekli kucak isteyen bı bebegim oluyor. Rutinimiz sabah8 uyanır 10.30 uyur 11.15 kalkar 2 de uyuturum 3/3.5a kadar Akşamda 9.30 Şuan 18 aylık
Cly01 AkademiikAnne bizim tek uykuda bile zorla uyuyormuş gibi bir hal yapıyor 1 de uyudu 2 buçuk olmadan uyandı