Gamzeeyigun Kızım 4 aylık oldu doğumdan 2 ay sonra saçlarım aşırı derecede dökülmeye başladı ön kısımlarda fark edilir derecede acilmalar boşluklar olmaya başladı siz saç dökülmesini nasıl engellediniz, düzelir mi
Fyzannesi Gamzeeyigun Brnde aynı durumdayım kızım 4 aylık :( çok saç dökülmesi yaşıyorum çözüm arıyorum
93sinem93 Gamzeeyigun aynı durumdayız bütün kan değerlerim normal vitaminler kullanıyorum ama doktorum ne yaparsan yap dökülecek o saçlar ve yerıne yenisi gelecek diyor🤦🏻♀️
Parkays Gamzeeyigun ne yaparsaniz yapin. Hamilelikte dokulmeyen saclar dokulecek hatta daha da fazlasi. Benim on kisimlarim hep acildi. Deneme diyim bir sey kalmadi oluk oluk akti hep saclarim. Kizim 1 yasinda. Hala dokuluyor ama epey azaldi. Sadece multi vitamin kullaniyorum. Asiri kansizligim hep vardi… ondan dokuluyor olsa oncesinde de dokulurdu (dogum oncesi yA da evlilik oncesi) ama bu kadar dokulmuyordu… simdilerde bir tik daha Az dokuluyor. Sabredin stres yapmayin
AbEsMu130125 Gamzeeyigun bizimde bi hafta var 4 aylik olmamiza sac dokulmesi ne zman bitecek sac kalmadi valla avuc avuc elime geliyor
Gamzeeyigun 93sinem93 Allahım insallah gelir çünkü saçımı sürekli topluyorum dökülüyo kızımın elinden ağzından toplamayayim diye ama kabak gibi gorunuyo önde dökülen yerler
Parkays Gamzeeyigun Tabiki. Bebek saclar cikmaya basladi.. Komik gorunuyorlar ama olsun cok umursamiyorum. En onemlisi sacimi hic boyamadim. Sacimi uzun kullanmaya devam ediyorum. Kesmedim cok fazla. Sadece uclarindan aliyorum. Stres yapmamak lazim Yoksa daha cok dokuluyor
Gamzeeyigun Parkays bende öyle saçımı boyatmiyorum çok kısa kestirmiyorum tarakla tararken bile hafif hafif tariyorum dipleri çekiştirmemek için