Yasemin5 5,5 Aylık bebeğim çirkin olur gibi burnundan soluyor sanki istemediği bir şey olunca böyle davranıyor başına gelen var mı?😂😂😂
Ecrin4161 Yasemin5 canım baya duyuları gelişti değişik hareketler eklendi memeyi görünce aç ise acıklı ağlama gibi birşey yapıyor sonra istemediği birşey olursa çığlık atıyor birde dünden beri boğazını yırtarcasına ses yapıyor 😬😬 uyandıktan sonra aguli buguli birşeyler diyor 😬
ruveydaensar Yasemin5 dilini ısırıp yalıyor benim kızım da tuhaf tuhaf 😅 çorba kasesine elini daldırdı babasının kucagindayken . Allah’tan bitmek üzereydi ve soğuktu 🤦🏻♀️ döne döne bı hal okuyor uyurken bile dönmeye çalışıp uyandırıyor kendini artık nasıl uykuya dondurecegimi şaşırıyorum gece gece. Ek gıdaya baslamadik bı ara yoğurt verdim kustu korktum sonra denemedim 😅
Yasemin5 Ecrin4161 Benimki mutlu olunca yapıyor genelde🥰 ek gıda veriyor musunuz? Benimki çok fena bakıyor yediklerimize üzülüyorum🥲
Ecrin4161 Yasemin5 canım bende onu diyecektim birde yemeklere olan ilgiside arttı diye masa kuruldu mu bayılıyor vallahi ne yalan diyim ağzına azcık azcık ezerek veriyorum kucağıma alıp kıyamıyorum ama tamamen geçmedim sadece tadımlık gibi 6 ayında doktorumuza gideceğim bakalım ne diyecek ek gıda hakkında ☺️
mysa2 Yasemin5 we baby meyve süzgeci almıştım ben içine birşeyler koyuyorum oyalıyor bi sure hemde dişini kasıyor aynı zaman da 😊😊
Yasemin5 mysa2 Biz de onu kullanıyoruz. Arkası kaşıyıcılı ben de salatalığı ona koyuyorum. Neyseki tam 1 haftamız kaldı😬🫶
mysa2 Yasemin5 bizimkide deliriyor yerken kaşık ağzıma gidene kadar izliyor 😀 başlamamak için kendimi sor tutuyorum 😀 meyve sebze koyuyorum ama kesmiyor siniri alamayınca fırlatıyor 😀
Yasemin5 ruveydaensar ahahaha o eller her an bir sey yapmaya hazır. Sürprizli😬😬😬 tadını beğenmedi demekki çiçekk kızz🥰