2603 Kızım 12 aylık olucak süt yumurta alerjisi var diyet açıyoruz sıra kızıma geldi sütlü kek yemesi lazım ama internette çocuklar için yapılacak sütlü kek bulamadım sütle yapabileceğim çocuklar için sağlıklı bir şey var mı ya da sütlü kek bilen varsa yardımcı olur musunuz
Dondurmalikahve 2603 Yani aslında normal tarif yapıp sadece şeker yerine tatlandırıcı kullanabilirsiniz mesela muz elma özü hurma dut kurusu gibi
melikeozdemircaprak 2603 süt vermeyin bebeğinize daha küçük sindiremez kek yapacaksanız süt yerine kefir koyun puf puf çok güzel oluyor
Baakpnr- 2603 canım kekte süt ve yoğurt yerine herhangi bir sıvı kullanabilirsin 🥰 bebek ıcın yazmıyorum bu arada , kola , fanta, meyve suyu vs aşırı güzel oluyor . Bebek ıcın ıse elma suyu , portakal suyu kendın sık ve 1 su bardağı kullan süt yerine
2603 Dondurmalikahve doktor çocuğa göre yaparsın diyince kafam karıştı aslın da zaten pasta tarzı şeyleri yapmasını bilmiyorum ne yalan söyleyim internetten bakarak yapacaktım çıkmadı
Dondurmalikahve 2603 Ben kafama göre yapıyordum o zamanlar ama Google’a direkt 1 yaş kek tarifi yazınca çıkıyor hatta nefis yemek tariflerinin 😊
2603 melikeozdemircaprak alerjisi için mecbur doktor dedi dokunacak mı dokunmıcak mı diye napacam ben