Begummylmz Kızlar bebeğime primanın aqua ıslak mendilini kullanıyorum memnundum ama fiyat çok pahalı. Buna muadil olabilecek pişik yapmayan memnun kaldığınız bir marka var mı ?
Asyaveannesi04 Begummylmz bizde prima aqua kullanıyoruz 9lu paket 189a aldık migrostan indirimden stokluyoruz çok memnunuz
Kuzularinanasi Begummylmz baby me devam mendili tavsiye ederim yillardir hep aldigim islak mendildir.ilk kizimda da kullandim simdi yine onu aliyrm
fotti @Begummylmz Kızım 5.5 aylık pamuk kullanıyorum. Dışarıda zorda kalırsam Sleepy Natural var newborn olan onu kullanıyorum. Prima’yla eş değer mi bilmiyorum. Prima hiç kullanmadım☺️ Bu zamana kadar pişik sorunu yaşamadım ama pişik önleyici krem de kullanıyorum o da Incia’nın 🥰
Begummylmz Asyaveannesi04 biz de amazondan alıyorduk ama artık çok pahalı gelmeye basladı ya yoksa cok güzel mendil
Miniminii Begummylmz Baby turco yenidogan , sleepy bionatural içeriği tamamen temiz ve aynı islak mendiller hic pisik olmadik
Miniminii Begummylmz içerik farkı var diğerlerinin pisik yapma durumu olur ama bionatural yapmaz ben babyturko tercih ediyorum
SetenayCo Begummylmz Fiyatı 45 liraya çıkana kadar ben de direndim ama artık pes ettim. Aynı ayarda goon premium soft Veya sleepy bio natural veya sleepy lavanta yağlı temizlik havlusu. Bunlar güzel 🎈🎈
ayse01_alparslan Begummylmz bende ilk dogdugunda baby turco kulandim simdj üç buçuk aylık sleppy aldım onu deniyecem massalah oğlumda hiç pisik yapmadi