Bilgeninannesi111 Merhaba anneler, kızım 2 aylık oldu. Bugün kontrole gittigimizde doktor cok kilo aldigini emzirmeyi azaltmam gerektigini soyledi ama bebeğim hep emmek istiyor. Nasıl emzirme aralarını açtınız bu deneyimi yasayan var mı?
Moana Bilgeninannesi111 benim bebeğiminde kilosu fazlaydı. Anne sütünden bişey olmaz bence arayı açma
Ygzz Bilgeninannesi111 dinleme emzir ne güzel sütün yaramış işte. Hem anne sütü obez falan da yapmaz nesi dokunsun
Bmom Bilgeninannesi111 anne sütünü azalt ne demek doktor mu söylüyor bunu benim bebeğimde 2 buçuk aylık 6750 kilosu doktor öyle olsun zaten gayet iyi diyor
yamans Bilgeninannesi111 benim bebeğim benim 3.200 kilo aldı ya 25inde randevumuz var bilmiyorum doktor ne diyecek 😅
Tatli_Bir_Anne_ Bilgeninannesi111 bende gayet normal, benim bebeğim çok şükür prematüre doğduğu halde 1 kilo alıyor ayda
Dondurmalikahve Bilgeninannesi111 Yok artık ya 2 ayda 2600 Gr almış ve buna mı azalt emzirmeyi dedi cidden şaşırmış doktorunuz. Bence o doktoru değiştirin daha çok kafanızı karıştırır.
Alpaslan_Zeynep Bilgeninannesi111 benım oğlumada aynısı dedı ben ıstemedım çok tombıs bı çocuk olmustu kesme bırak ıcsın sonra duzelıyr 1 yaşından sonra
Gazel1 Benim bebeğim de iki aylık doğum kilosunun iki katından fazlasına çıktı. Emzirdiğim için doktor bir şey olmaz aksine faydalı dedi. Sadece siz taşımakta zorlanırsınız dedi o kadar😀 emmek istediği her zaman emziriyorum. Bence siz de öyle yapın
Bilgeninannesi111 Gazel1 maşallah, zaten aglarsa kıyamam emziririm ki, nasıl 2 aylık bebek terbiye edilir
BihterZiyagil_ Bilgeninannesi111 benimki iki ayda 3 kilo almıştı. Doktor normal dedi. Anne sütü alan bebek obez olmuyor. Mama için geçerli o. Sizinki fazla değil gayet normal
Canparem35 Bilgeninannesi111 benim oğlumda iki ayda 2.200 kilo almis mama+meme besleniyor doktora kalsa mamayi kesmem gerekiyormuş ama cocuk doymuyor gunde 3 4 kere mama veriyorum yapcak bisey yok
Alpaslan_Zeynep Bilgeninannesi111 benım oğlan boya verdı boyu çok uzun yaşıtlarına göre kontrollerdedee kılosu çok ıyı olduğunu soyledı