annebenanneoldum Kızlar bebeğim 9 aylık ve tutunarak ayağa kalkıyor. Oturma odasında da sepet beşik var gündüz uykusunu orada uyuyor ama odada değilken uyanınca ayağa kalkıyor bende biraz çekiniyorum. Siz böyle bir durumda kaldığınızda ne yaptınız?
lceLady annebenanneoldum bence derhal kaldırın onu. Aynısını benim oglumda yapardı odasına gittiğinde düşmem üzereyken yakalamıstım. Ayaklanmaya baslamıs artık yavaş yavas. Ya daha uygun yatak bakın yada yeriniz müsaitse yer yatağı yapın derim. Allah korusun düşebilir kafası agır oluyor bebeklerin dengesini tutamaz egilir falan.
Moana annebenanneoldum kesinlikle kaldırın ne olur ne olmaz düşüncesi bile kötü. Ya yer yatağına geçin ya park beşik alın. Bende hem park sepet beşik vardı sepet beşiği 3 ayda rahat edemediği için kaldırdım Park beşiğin üstünü kullanıyorduk 6 ayda da üstünü kaldırıp alta geçtik kenarlardan tutmaya başladığı için alta geçirdim
annebenanneoldum lceLady evet park beşikte alt kata taşınalı 1 ay oluyor tutunmaya başladığını fark eder etmez değiştirdik onu.. ama bu sepet beşik işini ne yapacağıma karar verememiştim. Yere sünger yatak ayarlayacağım inşallah
annebenanneoldum Moana park beşiğimiz yatakodasında yere sünger yatak atacağım artık.. bende inanılmaz korkuyorum çünkü..