Azra41 Slm annişlerim ne zaman basladiniz bebislerinizi yüz üstü yatırmaya ? Benim kizçem 2 ay 14 g baddaniyeyi rulo yaptım üstüne koydum gazini cikartmak için mutfaktan çay kaşığı almaya gittim hemen geldim baktım ki uyumuş benim bidigim tabikide kontrollü yatırmak gerek bu zamanda başından ayrilmadim
Lilybaby Azra41 benimki 53 günlük birkaç gündür yatırmaya başladık inanılmaz huzurlu uyuyor. Ellerini yüzünün yanına koyun yüzünü bi tarafa çevirin ama mutlaka başında durarak uyutun uyku sersemi yüzünü kapatırsa nefes alamayabilir
Bendiyebiri Azra41 yüZ üstü yatırmak yani uyutmak pek güvenli değil 2 aylık bir bebek için. Bende 2 ayında yüzüstü bırakmaya başlamıştım ama ilk aydan kucakta yüzüstü tutulabilir. Çok önemli ihmal etmeyin. Gün içersinde azar azar başlayıp artırırsınız. Ama bırakıp gitmeyin sakın Allah korusun henüz kafa kontrolleri yok o yüzden bırakmayın birdaha 🙏🏻
Deletedmom_68 Azra41 az kalmış dönmeye başladığında zaten kendi istediği gibi yatacak sen bu dönemde yüzüstü yatırdığında ya kamera ile ya da başında durarak takip et canım sen uyuyorken sırtüstü olsun ama🙏🏻😊
Ozlmkoc Azra41 başını yukarı kendi kaldırabildigi günden beri heralde iki aylık filandi yüzüstü yatirdim hep gece gündüz şuan 7 ay 21 günlük hala geceleri öyle yatıyorum bazen sırt üstü yatirsam bile kendi dönüyor başını kendisi kaldirabildikten sonra sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Tatli_Bir_Anne_ Benim çocuğum 34 haftalık doğdu, 1 hafta kuvezde kaldı. Kuvezde bile yüzüstü yatiriyorlardi. Bende çok erken başladım yüzüstü yatırmaya, gazlı bir bebek olduğu için daha rahat ediyordu
Deletedmom_68 Tatli_Bir_Anne_ küvezde iken monitör ile takip ediliyor yalnız, yüz üstü pozisyon kendi dönmeye başlayana kadar tehlikeli🙏🏻
Azra41 Tatli_Bir_Anne_ bizimkide 36+1 doğdu bizde kuvezde kaldık 8 gün Benimkide hep sağa dönük yatiriyorlardi ben hiç yüz üstü görmedim 🙄
Azra41 Bendiyebiri oyy olur mu öyle uzun süre asla bırakmam .. Gaz damlasını veriyim diye mutfağa gidip geldim hemen
Azra41 Deletedmom_68 yok bırakmam zaten olur mu öyle şey .. Allah korusun zaten bir an olsun ayrılmiyorum yanından mutfakta bile benle anakucaginda 🥰
Azra41 Ozlmkoc Başını tutabiliyor zaten saniye sürdü mutfağa gidip gelmem baktım uyumuş eller yanakta kafası dönük 🥰 tabiki bırakmadım böyle biraz daha büyüdugu zaman belki oda 🤷