muzicelerim2 Uyandıklarıni saymıyorum ve hala ayakta oluşumuz birileri bebeğime geceleri uyku için olduğunu söyleyebilir miiii🙄
MeleKk34 muzicelerim2 neoldu bunlara ya nenuyuyorlar ne yiyorlar ne içiyorlar bende akşam ondan beri gözümü kırpmadım sinirden ağlıyorum
Minegg muzicelerim2 benimkide korku filmlerinden kaçmış gibi kalkıp oturuyor gözü kapalı şekilde yatıyorum sallıyorum bırakıyorum yine aynı şuan ayağımda 🤦🏻♀️ ve dakika başı üstünü açıyor uyku tulumu sevmiyor ne yapicam bende bilmiyorum
23aaa muzicelerim2 19 aylıktan bilmiyorum 3’den beri ayaktayız sallıyorum yanına uzanıyorum asla uyumuyor 🥺
Yunus_emre 17 ayliktan bildiriyorum suan saat 04:41 saatlarce ayagimda iki saat uyudu ondan sonra kalkip gozleri kapali sekilde oturuyor dalamiyor sanirim gunlerdir boyleyiz ben artik cpkkk yoruldummmmm :(((
BilalCivan Yunus_emre 17 aylıktan 18 geçişe kadar aralıksız her gece 3 te gibi kalkıp sabaha karşı uyurdu. Bı gece sallamicam dedim çünkü 3 saat salladım uyanınca bıraktım 2 saat boyunca o ağladı ben ağladım. Beşikten çıkarmadım oturdum yanına arada gidip sarıldım o geceden sonra kalkmamisti şuan hasta o yüzden uyumuyor
Show_must_go_on muzicelerim2 Şuan 04:45 hala sallıyorum inşallah bu sabaha karşı uyuyacak biraz ben dayanamıyorum sen nasıl bu uykusuzluğa dayanıyorsun anlamıyorum vallahi
Kuzeymomss muzicelerim2 8.5 aylık memlekette annemde kayınvalidem de ayakta sallamaya alıştırdı. Ayağımdan bırakıp yatağa koyuyorum yarım saate kalmadan uyanıyor. Gündüz ne uyur ne yerin de durur ne de bişeyler yer içer. O kadar tükendim ki yaşadığım şehirde de tekim. Oturup ağlayasım geliyor
Ucansupurge muzicelerim2 Merhaab 04: 41den baya alışkanlık yapar her ge e aynı saatte kalkıyor 2 saat ayakta
Morportakal muzicelerim2 akşam 11 den itibaren asla uyumuyor uzun olarak. 15-20 dakika ancak. Daha 2 aylık kızım atak haftası olarak görünüyor. Ne Kaşar doğru bilemiyorum. Ama oturup saatlerce ağlamak istiyorum. Ne yapsam durmuyor kendimi cok caresiz hissediyorum. 3 gecedir boyle ..