Arindeniz Bebeğim 1 buçuk aylık sünnet için 10 tane doktordan rahat görüş almışızdır özelde olanlar yaptır devlette olanlar yaptırma diyor ne yapmalıyım kızlar bilgisi olan var mı yada tecrübesi olan
aylinpala Arindeniz ben 2 aylıkken yaptırdım iyi ki de yaptırmışım. İlerde travma yaratacağına acısını anlamadan 3 ay geçti bile
teachermom07 Arindeniz bende yenidoğan sünneti düşünüyordum özelde doğum yaptım. İlk kontrolde sünneti sordum. Fakat doktor 4.aydan sonra sünnet öneriyoruz genelde acil bi durum yoksa dedi. 4.ay civarı yapmayı önerdi.
Mevoo25 Arindeniz bende 2 aylıkken yaptırdım ve iyikide yaptırmışım diyorum atlattık çok Şükür mızmızlandı bi kaç gün bende çok evhamlı olduğum için çocuktan daha çok benim için zordu😅 Bence özelde steril ortamda yaptırın
en_sevdiklerim2 43 günlükken yaptırdım özelde. Şükür memnunum öyle yada böyke küçükken geçti atlattık şükür şuan 4.5 aylık şimdi bile yaptırsam okadar hareketli ki çok zor olurdu bizim için
ElfAlparsln 7,5aylıkken yaptırdım çok da rahat oldu nasıl iyileşti anlamadım daha erken bile yapılsa iyi olurdu