Yildizparlak1 Anneler merhaba oğlum 3 ay 26 günlük ama henüz dönmüyor sizin bebekleriniz kaçıncı ayda dönmeye başladı acaba
aylinpala Yildizparlak1 4. Ayına bi hafta kala tam tur dönebiliyordu. 2.5 aylıkken yüzüstü pozisyondan sağına veya soluna dönüyordu
Betul-08 Yildizparlak1 3. Ayda yanlara dönmeye başladı 4. Ayda yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyordu 5,5 aylıkken tam tur 6 aylık 5 dk odada bıraksam nerede olduğunu bulamıyorum 😂
2103mnl Yildizparlak1 4.5 aylıkken döndü nede olsa dönmüyor die koltukta yaptırmıştım ilk dönüşünde düştü aman benim gibi yapmayın
Yildizparlak1 Tugceozcetin128 evet canım her bebeğin gelişimi farklıdır dediğin gibi dönmüyor ama sürekli oturmak istiyor uzattigim gibi ağlama çığlıkları basiyor etrafı ☺️
Yildizparlak1 Betul-08 ne güzel henüz biz çok tembeliz 4 gün sonra 4 aylik olacak ama hiç çaba göstermiyor karın üstü uzattigim da da öylece etrafı izliyor ama dönme yok
umutunannesiiii Yildizparlak1 5 buçuk aylıkken başladı fır fır dönüyor erkek bebek o’dan mi bilmiyorum ama üşengecti hep egzersiz yaptım sonunda döndük sizde alt bedeni döndürün o üstü döndürsun öyle öyle pratik yapabilirsiniz