seymaasik Sevgili anneler, işe dönmeme sayılı günler kaldı. Bu dönemi nasıl atlattınız? Evladınızı bırakıp işe gitmek nasıl bir his? Kendimi çok suçlu hissediyorum onu anne sevgisinden mahrum bırakıcam diye 😢 anneannesinde kalıcak 5,5 aylık daha :(
benkosarim seymaasik ama onun geleceği için çalışacaksınız elki iyi bir okula gidecek belki iyi bir İngilizce eğitim alacak iyi bir yüzme kursuna gidecek onu yaşıtlarından ayıran güzel bir yaşam olacak belki de böyle vicdan azabı çekmek yerine onun için neler yapacağınızı düşünüp gururlanabilirsiniz zor biliyorum Allah kolaylık versin
mryagc Ben 3 buçuk aylıkken çalışmaya başladım ama evden çalışıyordum ama yan odada ağlama sesini duyupta toplantıda olduğun için kalkıp gidememek çok çok zor. Toplantım 1 saat bile sürse hemen özlüyordum başlarda. Ama insan zamanla alışıyor şekilde. Şuan ofise dönsem iş hayatı açısından iyi olabilirdi. Hayat şartları çok zor ve onun daha iyi bir geleceği olabilmesi için çalışmanız gerekiyor malesef. Anane ile olduğu için de çok şanslı bir bebek. Bakıcıya bırakmak zorunda olan insanlar var. Halimize şükür 🙏🏻 suçlu hissetmesi gereken biz değiliz ki, süt kuzularını annelerinden ayıran kanun ve yönetmelikleri değiştirme gücü olan insanlar. 8 haftanın aşırı aşırı yetersiz olduğu aşikar. Kendinizi değil sizi bu duruma sokanları suçlayın lütfen.
seymaasik mryagc gerçekten bize bu durumu yaşatanlar kendileri bu duruma düşse ne hissederler bilmiyorum. Sonumuz hayrolsun bakalım güzel bir gelecekleri olsun diye bütün çabamız.