Nesocan 10 ay 21 günlük oğlum tamamen dönmeyi öğrendiği günden beri uyumuyoruz. Artık uykusuzluktan beynim çalışmıyor. Uyurken dönüyor uyanıyor kalkıyor hemen bir yere tutunuyor. Bu sefer uykusu kaçıyor tekrar uyutuyorum zar zor. Sonra yine dönüyor yine uyanıyor. Sorun ne bilmiyorum. Derin uykuya geçemiyor zaten. En küçük seste de uyanıyor. Çaresizim yorgunum uykusuzum. Dün 12den sabah 7ye kadar ayaklarımda salladım. Otururken uyuyakalıyorum doğal olarak sallayamıyorum uyanıyor. Tekrar sallamaya başlıyorum uyuyor ben dalınca ve sallamayı bırakınca o uyanıyor. Bende merak ediyorum bizim durumda olan bir anne var mı diye
Rzgr Nesocan oglum 7 aylik 5. Ayindqn beri dönüyor. Bizdede durum ayniydi. Yere tek kisilik bi yatak koydum kendi yatagimizla birlestirdim kenarlarada yastik saat yonunde butun gece istedigi gibi dönüyor. Park yatakti besigimiz dönerken carptikca uyaniyordu. Ama artik istedigi gibi dönüyor.
Alpisinannesi Nesocan 9 bucuk aylık oğlum, aynı şekilde gece boyu, dönüyor ve sürekli uyanıyor, çözüm buldunuz mu acaba? Napicam bilmiyorum aylardır uykusuzum cok yorgun bitik hissediyorum kendimi😑
Aslihannazli Bebeğim 11 aylık aynı şekilde yatağına yatırıyorum yüz üstü dönüyo uyanıyo kalkıp yatağın kenarlarına tutunuyo uykuya dönemiyo bu bütün gece böyle devam ediyo aynen senin gibiyim çok çaresiz ve asabiyim uykusuzum sanırım çözümü yok bu böyle devam edecek allah'ım güç ver tüm annelere 😔
hellomom Benim kızım ilk dönmeye başladığında yüzüstü dönünce uyanıyprdu. Normalde de az bi ağlarsa yanına gitmezdim, 2-3 dk susar mı diye beklerdim ve susardı. ama yüzüstü sönünce koşarak gidiyordum. Bir süre sonra bunu kullandığını farkettim. Uyanıyor, yüzüstü sönüyor ve ağlıyordu. Sonra doktorumuz artık yüzüstü yatmasında bir sakınca yok hemen yanına gitme dedi gerçekten de gitmeyince ağlamaları kesti. Hatta şimdi genelde yüzüstü yatıyor o şekilde daha rahat. Şimdi 8 aylık kızım iki gündürde uyanıp emekleme pozisyonuna geçip ağlıyor ve kenar korumalıkları çekiştiriyor. Birşeyi birkaç kere yaptığımızda sonra alışkanlık oluyor bebeklerde.
Nildemiren Alpisinannesi Ya onun için de bi yatak çıkmıştır bence ya çıkmamış mı? Benim daha kızım 1 aylık biz gaz sorunlarıyla uğraşıyoruzda dönme olayını hani şu reflü yatakları var ya yanlardada destekler var onlar işe yaramaz mı?
Nildemiren Alpisinannesi Valla allah kolaylık versin , benim kız dönmeye başladığında neler yaapcak kim bilir
oglumcanim Bizde kipir kipiirz yanimda yatiyor yer yatagi yaptim beni atacak yataktan😁 bizim sorunumuzda surekli uyaniyor meme almayinca uyumuyor susmuyor kac gundur
Smiley Benim çocuklarımın ikisi de aşırı döner 😅 üzerlerini örtünce üstündeki örtüye dolanıp uyanıyorlar o yüzden ben uyku tulumu kullanıyorum ,
dlrkmlglb 2 hafta öncesine kadar akşam 10 bucuk-11 gibi yatıp sabah 5 gibi kalkardı fakat 2 haftadır sabaha kadar dönüyor ben düzeltiyorum kızım dönüyor abartısız 20 kere kalkıyorum bazen ağlıyor üzerini örttüğüm an direk açıyor tekrar ne zaman deliksiz uyuyacak sabırsızlıkla bekliyorum 😔 bu arada kızım 10 ay 20 günlük.