Bukrelinam Bebeğim 1 bucim aylık emzik vermek istiyorum ama almıyor acaba nasıl tutturabilirim önerisi olan var mi
pasaklisinkukuli Bukrelinam philips avent ıltra air dene canım sütünü sağ üstüne öyle ver arkasına parmagın ike tık tık vur titret yani
Fatosveaselbebek Bukrelinam avent cok güzel ama pahali e bebekte kendi markasi e bebegin urunu var aventle ayni ikilisini,,55 e almistim aveňt 290 felam Anne memesi gibi oldugu icin tutuyorlar tavsiye ederim
Ecemilay Bukrelinam ben wee baby kullanıyorum emzik ama damaklı olanlar çok büyük midesi bulanıyor cool modeli olanları deneyin ucu küçük benim kızım şapırdata şapırdata emiyor😂😂
Bukrelinam pasaklisinkukuli aldım avent emzik kendi sütümü de veriyorum geri ittiriyor midesi bulanıyor elini dudağını emiyor
Acemibirannecikk Her türden emzik aldım. Philips, bips, market emzigi. İlk zaman tutar gibiydi bi on gün tuttu diyebilirim. Simdj 4 buçuk aylık olduk hayatta almıyor diliyle itiyor. Her gün deniyorum ama almıyor maalesef
Acemibirannecikk Emiyorsa şayet anne memesinj emzik olarak kullanır. Bir buçuk ayda gec bir süreç sanırım emzige başlamak icin. Bebekler hemen ayırt ediyorlar yani en azından ben de öyle oldi
CaglaMenessa Bukrelinam e bebeğin kendi markasıydı küçük uçlu onu emiyor bir de ağzı yorulunca düşürüyordu büyüdükçe düşürmemeye başladı daha iyi tutuyor