orguormeyisevenanne Kızlarrr kına yakmıştım azönce de tam yakar yakmaz bebeğim uyandı ben de ona bakmak için elimi yıkadım cok az bi sarılaşma olmuş tekrar üstüne sürsem bişi olur mu kii
Birkullanici orguormeyisevenanne biz daha güzel kızarsın diye bayramlarda falan yapardık iki defa yakardık😊
_Papatyam_ Kına üstüne kına yakılmaz der eskiler ama bilemedim şahaım adına cevap vericek olursam ben olsam yakmazdım 🙃
orguormeyisevenanne _Papatyam_ Ben de öyle duydum da fazla tutmadı diye bişi olmaz diyodum 😬 Bekliyim 2 3 gün o zaman nolur nolmaz 🤗
Birkullanici orguormeyisevenanne benimde kıma yakasım geliyor ama eşim hiç sevmez ayak altına yaktınmı kokmaz ve öamtar olmazmış yakmışken ayaklara da yak😅
orguormeyisevenanne Birkullanici aaaa denemeliyimm 😂 avuç içime yakarım eşim bişi demez pek sever o da 😊
Gkce09 orguormeyisevenanne bencd de hurafe çevremde çoğu kişi yaktı bir de hepimizin üstüne kuma geliyormuş 😂😂😂
Birkullanici orguormeyisevenanne bende çok severim kokusunu,cennet toprağı derler ne kada rdoğru bilemem