Emreninannesi- Anneler şubatta 1 yaş oluyoruz şimdiden oyuncak almak istiyorum neler ilgisini çeker legolar falan ilgisini çeker mi erken mi yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler
Ozlem2904 Emreninannesi- ben yaş günü hediyesi olarak öğrenme kutulari aldirdim böyle ust uste iç ice konuyor rengarenk ama hiç ilgisini cekmedi. 10aylikken bisiklet aldık onunla güzel oynuyor birde oyuncak plastik topuyla.
birrtutamsevgi Emreninannesi- kızım şuan 13 aylık cırtlı eğitici kitaplar yürüme arkadaşı iç içe geçen kuleler ve fisher price eğitici kumanda çok fazla ilgisini çekiyor ben genelde eğitici şeyler almaya çalışıyorum sanırım hoşundan gidiyor ☺️
GSevilay65 Emreninannesi- üst üste konulan kutular aldım Kaktüs aldım Zaten kopekcigi vardı çok sevio Üçgen kare yuvarlak geçirme pazılı aldım Oyuncak telefon aldım kulağına götüruo konuşmaya calisio :) Fisher price robotunu almıştım onunla emekleri
_mom30 Emreninannesi- 🤸♀️ iç içe geçen kuleler 🤸♀️ Dokun hisset kitapları 🤸♀️ haraketli kitaplar 🤸♀️ müzikli telefon ve piyano 🤸♀️ Renkli toplar 🤸♀️ Renkli üst üste dizilen halka
Emreninannesi- birrtutamsevgi eğitici kumanda evde var asla yüzüne bakmıyor😂😂 iç içe geçen kuleleri baya seviyor onunla vakit geçiriyoruz aktivite masası aldım hiç sevmedi 😂😂 teşekkür ederim canım 💐
GSevilay65 Emreninannesi- bime güzel oyuncaklar gelmiş fisher price bugün piyano aldım ben bile oynuom çok sevdim :)
Emreninannesi- GSevilay65 malesef bizim burda bim aktüel ürünleri yasakladılar hiç bişey alamıyorum yaa