Liliyy Kuzeymiram benmki emiyor gerekte duymadım yoğurt ayran kefir peynir bunları içiyo yiyo gerek yok BENCE büyüyünce içer 👍🏻 içmezse kendi bilir.
Deletedmom_71 Kuzeymiram inek sütü cok zararlı fermente hali yoğurt kefir ayran peynir bu şekilde tüketmesi daha sağlıklı canim suan kimse önermiyor sütü hastalanmayan çocuk hesabı var instagram da ona bak istersen bu konu hakkında açıklamaları varb
Kuzeymiram Liliyy bende emziriyorumda , kalsiyum açısında eksik kalirmi acaba diye dusundum, yogurt yemeyi sevmedigi icin , sadece corbasini iciyor
Liliyy Kuzeymiram 1 yaşında kan tahlili yapılıyor yaptrmadnzmı oradan öğrenirdnz eksik olup olmadığını ayran falan içir yemeklerin yanında kaşar peyniri güzel oluyo onları yemiyomu emiyomuş zaten
Kuzeymiram Deletedmom_71 sarmaliklahana Liliyy Tubiiik bumbusannesi Ozlem2904 Fkulcu94 Sontvbukucu cok saolun kizlar , vermicem bnde
Tubiiik İnek sütü bebeğe zararlıdır yetişkinlere de faydalı olduğu söylenemez de neyse, onun yerine yoğurt çok daha güzel olur😊
bumbusannesi Kuzeymiram hayir 3 yasinda kizim 1.5 yas oglum var inek sutu icirmiyorim yani sut icirmiyorum mayalayip yogurt kefir seklinde veriyorum yetiskinlerin bile sindirmesi zormus heleki simdiki sutler..
Sontvbukucu Kuzeymiram emzirdigim için gerek görmüyorum inek sütü versem kendi sütümü veremiycem ineğin sutu yerine benimkini icsin. Zaten bi faydasi da yok, inek sütü bağışıklığı düşürüyor. BENCE vermenize gerek yok.