Beyzanurrrr000 Kuzucumm_ 2 buçuk aylık günde 4 5 kez yapıyor bi iki sefer çok yapıyor diğerlerini az az
Beyzanurrrr000 Kubranuremre kilo alımı nasıl gidiyor acaba benim de 2 buçuk aylık 4 5 kez yapıyor acaba kilo almasını etkiler mi veya yapması mi iyi
Ktyfts birtutambilgi benim bebeğimde son 1 aydır 2 günde 1 yapıyo . Acaba sorun mu var diye düşündüm 🤦🏻♀️
Kubranuremre Beyzanurrrr000 doğduğundan beri böyle aslında kilo alımında iyiydi bi geçen ay az aldı ama meme reddi mama reddi vardı o yüzden diye düşünüyorum doktor da sıkıntı görmedi birde bizde alerji şüphesi var canım ondan da kakası fazla olabilir
Kuzeymiram Beyzanurrrr000 yani bence guzel beslendiginin işareti , doktorlar soruyor ya kac bez yapiyor diye , benim oglumun kilosu iyidi diş donemine girince normal olarak az kilo aliyorlar zaten
Aminekz Çok kaka yapan bebeklerin kilo alımı nasıl? Bizimki çok az alıyor hatta almıyor da diye bilirim çok kaka yaptığından mı oluyor acaba
Aminekz Beyzanurrrr000 3 buçuk aylık ikinci ayında 800 gr aldı üçüncü ayında 200 gr aldı 15 günde de hiç almadı ama boyu 3.ayda 66cm idi
Kubranuremre Aminekz eğer az alıyorsa mamayla desteklemek gerekebiliyor. Doktorun daha iyi bilir tabi canım