Ardennnnn ay birde uyku ekleseydiniz valla bende açacaktım post şimdi 9 buçuk aylık tam ek gıda sabah yumurta yiyor omlet yapsam çok az yiyor patatesli Dalan yapıyorum bazen eziyorum azıcık yiyor değişik olsun istiyorum. Labne veriyorum ama hep yüzünü buruşturuyor istemiyor zorla biraz yediriyorum pankek denedim yemedi hiç elinde oynadı oynadı attı. Öğlen meyveli bişey yapıyorum genelde muhallebi yapıyorum onu da zorla yiyor bitirmiyor çoğu zaman. Akşam da çorba yapıyorum yada kıymalı bir yemek veya sebze haşlıyorum üzerine sarımsaklı yoğurt ile brokoli vs güzel oluyor. Bunlar dışında geçen gece maması aldım hipp marka yulaflı Elmalı denemek için aldım çay bardağının yarısıyla neredeyse yapıyorum az oluyor ondan yediriyorum bazı geceler. Benim kızım çok iştahlı değil malesef zorluyorum bazen bakıyorum çok ısrarla bir kere bile açmayınca ağzını bırakıyorum ama çok kez ağladım bu yüzden. Kilo olarak da pek iyi değil asljnda persentil de normal görünüyor ortalama bir değer ama bana çok zayıf geliyor. Emziriyorum arada mama veriyorum. Uykusu da kötü sabah 8 8 buçuk uyanıyor. 12’de yatıyor öğlen 1 saat uyuyup uyanıyor genelde beşte tekrar uyuyor 6:30 yedi uyanıyor gece 11’i buluyor bazen hatta 12’yi buluyor uyuması. Gece boyunca 5 6 kere neredeyse uyanıyor. Çok nadirdir gece de iki kere falan uyand.