Sahrabalam Kusma şikayetimiz vardı tahliller şükürler olsun temiz çıktı enfeksiyon yada değerlerde bir eksiklik yok doktor bunu kullan dedı eğer kusma devam ederse gastroentreloji bölümüne gitmeniz gerek dedi bu şurubu kullanıp sonuç alan anneler var mıdır
Deletedmom_114 Sahrabalam Ben oğluma çok kullandım reflüsü vardı geçti çok şükür ama arada gene midesi bulandığında veriyorum rahatlatıyor
Birannebirfurki Sahrabalam aynı şikayetler bizdede vardı bizede bu ilacı yazıp 15 20 gün kullan geçmezse dediğiniz bölüme gönderirim dedi kullanınca geçti mi
Sahrabalam Balkizlarim kızım önceden ara ara olurdu son birkaç haftadır huy haline mi getirdi bilmiyorum mutlaka her yediğini kusar emerken sorun yok tek sorun yediği şeyleri kusması
Balkizlarim Sahrabalam salgına yakalanmıssa böyle yapması normal canım o ilaç bunları yapmasını önlüyor 💐
Sahrabalam Balkizlarim abla salgın değil ateş ishal halsizlik vs yok tahlillerde olması gereken gibi çıktı ama aşırı iştahsız ben yediriyorum bir nevi zorluyorum birkaç kaşık yedikten sonra yada tabağın bitmesine yakın hepsini çıkarıyor ikinci sefer ara verip tekrar yediriyorum çıkarmıyor bu defa . Huy mu edindi psikolojik olarak mı böyle yapıyor çözemedim
Balkizlarim Sahrabalam aldığı kadar fazlası zorluyordur canım benim ortanca kızımda öyleydi zamanla geçer 🌸 sen azar azar ver 💫
Sahrabalam PurpleTail kakayla alakalı bir sorun yok günlük yapar bazen bir kere bazen dört kere değişiyor
PurpleTail Sahrabalam kusma problemi bağırsaklarda da bir sıkıntının göstergesi olabilir tıkanıklık gibi.. o sebeple sordum