Diyetisyen02 Bebeğim kırk günlük damla verdim kimyon çay verdim ama ağlıyo sürekli memeye getiriyor emmeden ağlıyor ne yapacam bilmiyorum
Simaysimay1 Diyetisyen02 emzik tutmadı mı ? Karnına sakinken masaj yapmayı deneyin videoları var rezene ve kimyonu kaynatıp için ayvadanası otu da özellikle gaza çok iyi 💖
Alparslanmoms_ Diyetisyen02 oğlum da alttan gazını çıkarırken zorlanıyor yüzüstü yatıyorum öyle zorlanarak çıkarıyor rahatlıyor hatta öyle uyuyor. Bir de ıhlamur için hem size hem de bebeğinize iyi gelir
Diyetisyen02 Simaysimay1 emziği normalde kullanmıyorum zor zamanlarda çok ağladığı zaman veriyorum şu an verdim sakinleşti ama uyumuyo
Diyetisyen02 Alparslanmoms_ ben de uyurken öle yatırıyım daha sonra dalınca çeviriyorum hatta ama yatmıyo şimdi
Nurumay Diyetisyen02 şuan ne durumda istersen birde nurse harveys kullan benim kızımda çok gazlaydı hatta sabah biogaia akşam nurse harveys veriyordum çok rahatlıyordu
Alparslanmoms_ Diyetisyen02 ben çevirmiyorum yanından ayrılmıyorum ayrıca atak haftasın da olabilir mi
Diyetisyen02 Alparslanmoms_ olabilir normalde belli saatlerde oluyordu daha şiddetli gazı olup bizi zorluyordu ama bugün gün içinde baya oldu ne zaman geçer
Alparslanmoms_ Diyetisyen02 değişir o 1 haftayı bulabilir daha az da olabilir google atak haftası hesaplamadan bakabilirsiniz
Diyetisyen02 Nurumay bugün bi tık iyi gaz damlasını günde kaç kez veriyorsunuz nurseyi sipariş verdim tez gelir inş
Nurumay Diyetisyen02 Şuan vermiyorum 4 aylık olunca gaz sorunu da bitti çok şükür ama sabah 10 damla nurse harveys akşam biogaia veriyordum