Lovemeselem Doktorumuz küçük diye ilac yazmadi ama artik dayanılır gibi değil sürekli kusuyor oglum dört aylık. Bu randevuda ilac yazmasiini isteyeceğim kullanip da iyileşti diyen var mi lutfen bilgi verir misiniz
Aak040422 Lovemeselem gaviskon kullandık daha beter yaptı kuzum Bebelac thickener al ben onunla çözdüm mamayla besleniyor sa mamaya anne sütüyle besleniyor sa sute kat katilastiriyor hafif ve hiç kusturmuyor benim kızım 9 aylık hala kusar ağır reflü vardı o zamanlar günde 15 kere kustugu oluyodu herşeyi denedim o kurtardı bizi
MMommyy Lovemeselem 8. Ay civarı birden kesilir bizimde oyle olmustu gunde 5-7 kez ust degistirirdim kilo alimi iyiyse ilac vermiyor doktorlar
birannebirmelek Lovemeselem gaviscon kullanmıştık ama hiç faydası olmamıştı. 2. Aydan itibaren reflü maması almıştık. Birde bebelac thıckener kullanmıştım kıvam arttırıcı hiç geçmeyecek gibi geliyordu çok aşırı kusardı kızım 6. Ayda azalmaya başladı sonrasında tamamen bitti
Mamaaaaa Bizde 20 günlüğüz sürekli kusuyor bende çok muzdaribim 4 ay da bile geçmediyse naparım bilmiyorum 😥
Lovemeselem Mamaaaaa valla tam gaz devam ust bas yetiştiremiyorum o derece kusuyor büyüdükçe azalir dediler bende umutluyfum da hala ayni sekilde hic azalma yok tum yediginu çıkarıyor napicaz böyle
Lovemeselem Aak040422 mama ile besleniyor canim evet ama aptamil bebelac thickener kullansam tadini fark eder mi acaba o zaman da hic icmez mamasini 😞
Mamaaaaa Lovemeselem Yaa üzüldüm zor cidden,ben reflü mü onu da bilmiyorum fışkırarak kusmuyor ama çok kusuyor paranoyak olmaya ramak kaldı 🤦🏻♀️
BusUgUr Lovemeselem hayır canım toz halinde satılıyor gaviskon inflant mı neydi bebekler için ama şuan yok piyasa da
Lovemeselem MMommyy ama sekiz ay cok uzun bir süre 😞 yildim artik cok cok zor zaten uykuda besliyorum reddediyor bir de zorla yedirdigim buyun mamayi hep geri fışkırtıyor kilo alimi cok değil gecen ay 300 gr eksik demisti doktor ama bu defa ilac isteyeceğim ne derse desin
Burcu2614 MMommyy aaa gerçekten de öyle olduu kızımın. 8 ay full kustu fazla ilac kullanmadim fayda etmedi. Fazla kimyasal olanlarada ben yanaşmadim. 8. Aya bir hafta kala birden kusmasi kesildi .
MMommyy Burcu2614 bizde kusma bitti ama 16 aylik agzina geliyor yani reflusu devam ediyor malesef alerjik reflu bide besin alerjisiyle bir ilerliyor tam olarak kurtulamadik malesef
Lovemeselem birannebirmelek reflü mamalari da cok pahali ya thickeneri denemek istiyorum bende doktor bir soracağım ama aptamilin tadini değiştirir mi acaba
birannebirmelek Lovemeselem biraz zaman geçtikten sonra bende almamıştım ar mama 2 ay aldıysam diğer iki ay thıckener almıştım bence tadını bozmuyordu