Birdunyabircennetannesi Buket_60 Bizimde öyleydi 1 yaşından sonra kapandı. Çoğu bebekte oluyor bu durum
sarmaliklahana Buket_60 kızımda 2 delik vardı. 6. 5 ayına kadar kapanır cogu cocuk ta oluyor demişti doktorumuz. 6.5 aylıkken kontrole gittik kapanmış sorun yok dendi. Endişelenmeyin kapanır cocugu bebekte oluyor
poyrazinannesi20 Birdunyabircennetannesi kaç milimdi deliginiz acaba oğlumun 7.8 mmydi 2 ay sonra gelin dedi doktorumuz dün gittik 9.5 olmuş dahada büyümüş kiloda alıp gelişiyor aslında bişey olmaz dedi ama nasi olcak kapanır mı küçülür mü bu şekilde nasinokcak biomiyorum sizin dekik kaç mlmdi
glfzltt Buket_60 üfürüm kalple alakalı bir durum oldugunu gösteren bir bulgudur . İki türlü delik vardır kalbin kulakçıkları arasında olan ASD , karıncıkları arasında olan delik ise VSD dir
poyrazinannesi20 sarmaliklahana kaç milimdi acaba delik ? Bziimki daha da büyüyor geçmiyor 7.8 mlmi 9.5 olmuş
Birdunyabircennetannesi poyrazinannesi20 İnan hiç hatırlamıyorum. 1 yaşında gittik düzelir demişlerdi duzelmemisti sonra 6 ay sonra çağırdı gittigimizde kapanmıştı merak etme canım Allah’ın izniyle kapanır
sarmaliklahana poyrazinannesi20 canım hatırlamıyorum ki. Yazar raporlarında da. 1 sene gecti zaten. Birde doktor normal demişti. 6.ayında kapanmış tamamen demişti. Bir daha gitmedik kontrole suan 16 aylık kıızm. 24 aylık olunca götürmeyi düşünüyorum.