hayalperest__ 7 ay 7 günlük bebeğim oyuncaklarla oynamadığı zaman elleri sürekli hava da nerdeyse arada bir de hızlıca ayaklarını çırpıyor sizde de aynı mı kafama takıldı 😕
tineanigra hayalperest__ o dönemlerde sürekli ellerine bakıyorlardı ayaklarını oynatıp bakıyorlardı keşfediyorlar hatta ellerini oynatınca baya şaşırıyorlardı :)
Birannisbirbebis hayalperest__ heyecanlanıyor olabilir al beni diyor olabilir beden dilini en iyi siz anlarsınız deneyin bi gel annecim deyin belki kucağınıza gelmek istiyordur ☺️
Lahe12 hayalperest__ benim bebeğim 7 ay 23 günlük bizimki de öyleydi norml sonuçta ellerini hala keşfediyor ayaklarınada aynı şekilde bakıyor
nazelisaural hayalperest__ normal bizimkidr yapıyor hatta kucağımdayken de bazen yapıyor oyun onun için bu heyecanlanıyor ☺️
hayalperest__ tineanigra ellerine bakıyor mu dikkat etmedim ama sanki yere bişey dökülmüşte ona bulaşmasın diye kasıp kaldırıyor
tineanigra hayalperest__ kasıp kaldırma nedendir bilmiyorum bir anormallik mi onu da bilmiyorum insan üstünden zaman geçince unutuyor bi çok şeyi üstte kalsın postunuz sizinle aynı dönemde olanlar daha iyi bilgi verirler 🙏🙏
hayalperest__ Birannisbirbebis evet heycanlanınca da yapıyor çok sık olmaya başladı etrafımda da hiç bebek olmayınca tedirgin oldum