Deletedmom_110 Kızlar oğlumun 6. Günü sprey ve mendille günde bir kere temizliyorum üstüne fıs yapıp sıkıyorum yanlış mı uyguluyorum acaba günde kaç kere yapsam bu fıs fıs olayını ? Kaç günde düşücek acaba dün tekrar yıkadım oglumu
Edanurcskn Deletedmom_110 bizde 5 gunluguz bı kere yıkandı ama hiç o bölgeyi yağlama ıslatma yapmadık ekstra kendi kendine düşmesi gerektiğini söyledi doktor krem felan önerisi istedim hayır dedi bekleyin kendi dussjn sende bekle istersen canim
Mamaaaaa Deletedmom_110 Biz hiç yikamadik 10. Gün müydü neydi doktor spreyi sabah akşam yapin demişti ama biz bazen 2 günde bir yapıyorduk bide hassas yapmamak lazımmış doktora gittik pamukla klipsi kenara çekip temizledi meğer iltihap olmuş,onun gecesi düşmüştü
Deletedmom_110 babyandmom1 sprey sıkıyorum o mendille tampon yapıyorum ama yıkamayalım o zaman 2 kere yıkadım evde
babyandmom1 Deletedmom_110 bölgeyi koruyabiliyorsanız yıkayın ama ben yıkamadım mesela. o spreyi de direkt oraya sıkmayın kesinlikle. Bizim doktorda bi sprey vermişti mendille göbeğinin etrafına sürerdim bağa temas ettirmeden. Aslında buna bile gerek yokmuş hiçbir şey yapmamak en sağlıklısıymış
Mamaaaaa Deletedmom_110 ben ilk başta direk göbeğine 2 3 fıs sıkmıştım bilmeden meğer mendile sıkılıyomuş ama tek fıs sıkınca yetmiyor mendile 2 3 fıs sıkıp silmiştik
Acemibirannecikk Günde düştü. O zamana kadar da hiç bir şey yapmamıştım. Ama şimdi ki aklım olsa orayı kapatıp bebeğime duş aldirirdim