Melikezeynepela Kızlar 9 aylık olucak kızım brokoli ve karnabahar vermek istiyorum siz neler yapıyorsunuz nasıl yediriyorsunuz rica etsem tarif yazarmisiniz…
okuyor Melikezeynepela karnabahar vermedim ama brokoli corba yapıyorum. Yoğurtlu brokoli salatası yapıyorum
Miracinannesi52 Melikezeynepela karışık yaptığım zaman mesela azar azar brokoli ve karnabahar doğrayıp tencereye 1 tane havuç 1 tane patates 1 tane soğan 1 tane de sarımsak suda pişiriyorum az da ilik suyu katıyorum pişince blenderdan Çek tamam tadı güzel oluyor
acimavi Melikezeynepela o zamanlar yiyordu, çok da seviyordu, bazı anneler haşlayıp eline veriyormuş, birkaç dalını o şekilde verip deneyebilirsiniz
Dilaylaa Fırına atıyordum ben karnıbahar brokoli havuç patates parmak şeklinde zeytinyağı ile çok güzel oluyordu çok seviyordu .
Dilaylaa Melikezeynepela deneyin öyle seviyorlar yemeyi . Benim kızım öyle çorba vs şeklinde yemiyordu asla
Emir_mom Melikezeynepela 1 adet orta boy karnabahar 1 adet yumurta 1 adet soğan 1 çay bardağı un ½ çay bardağı galeta unu ½ çay kaşığı tuz ¼ çay kaşığı karabiber Kızartmak için sıvıyağ malzemeleri ekleyip yoğuruyoruz köfte yapıp az miktarda sıvıyağlı tavada kızartıyoruz.
sarmaliklahana Melikezeynepela kıızm 7 aylıkken yogurda batırıp haşlama yiyiyordu. Ondan bıktı şimdi 16 aylık. Bende corbaya katıyorum. Mercimek sağan brokoli karbahar havuç. Cok seviyor 30 dk da hazır 😄🙋