tatlikizim Merhaba güzel anneler. Bebeğinde benim gibi inek sütü alerjisi olanlar alternatif sütleri kullanabiliyor muyuz bilginiz var mı? Hindistan cevizi sütü, badem sütü, soya gibi..Kızım henüz 45 günlük emziriyorum. Diğer sütlerde alerji yapar mı acaba.
Mom098 tatlikizim Bu hanımefendiye sorun bence her yerde yazıyorum Allah razı olsun çok yardımcı oldu vallahi
Ucansupurge tatlikizim Alternatif olarak hindistan cevizi sütü ile yulaf sütü kullanabilirsin canım 🌺 soya ve kabuklu yemiş sütleri diyette uygun olmaz 🤗 Kalsiyum kaynağı olarak chia ve kinoa tüketebilirsin
BebekKayra tatlikizim merhaba Badem, yulaf, hindistan cevizi sütü kullanabilirsiniz bizde de süt alerjisi var. Geçmiş olsun
Areninannesi00 Bizimde alerjimiz var ben badem sütü kullanıyorum ama öncesinde deri testi yaptırıp badem alerjisi olmadığını öğrenip öyle başladım bizimki 6 aylık ama maalesef çok seçiyor herşeyi
BebekKayra tatlikizim tabi Badem sütünü kalsiyum için özellikle tüketiyorum hatta. Geçen hafta kandan değerlerime baktırdım çok şükür hepsi iyi çıktı