Deletedmom507 Kızlar 2 ay 18 günlük kızım var bugün azcik yeşil kaka yapmış dün sütümü sağıp dolaba koydum sonra da ilitip vermiştim galiba tam ılımadigi için mi böyle kaka yaptı bi de biberon ile icmek istemedi kaşık ile zorlayarak icirdim daha sogumustur ondan mı oldu bilemedim ya da yeşil kaka rengi neyi gösterir çok azdı umarım bi daha olmaz başına böyle birşey gelen var mı tedirgin oldum bi ana
Zeynebsmom Deletedmom507 valla benim kızımıbda arada hep oluyor öyle ön süt fazla alırsa üşütürse ayından küçük bilmeden oturtmuşsanız demir takviyesi alıyor veya bebişe veriyorsanız olabilir yeşil kakayı çok sorun yapmayın bence
Kubuu Yeşil kaka hemen öyle sıkıntı yapacağınız bi durum değil üşütmüş olabilir ya da yeşillik yediyseniz olabilir telaşlanmayın
Deletedmom507 Zeynebsmom yok öyle oturtmadim daha kucagimiza zor alıyoruz galiba sütten oldu keyfi de yerinde maşallah
Deletedmom507 Kubuu anladım canım ilk olduğu için pek bir bilgim yok ancak buradan öğreniyorum o da şuan geçmiş postları göremiyorum mecbur yeni post açtım