Aycamelegimm Bebeğim 22 günlük uykusunda sürekli inliyor sesler çıkarıyor bebeği bu durumda olan var mı sebebi ne olabilir
mimom_1 Aycamelegimm ya gazdan olabilir yada normal canım benim kızımdada aynısı oluyordu dünyaya alışmaya calisiyorlar ama eğer ayaklarını karnına cekip inliyorsa gazdır kızım hala uyurkem ses cikarir 33 günlüğüz
Kubra226 Aycamelegimm benimki de 22 günlük aynı sesleri bizimki de çıkarıyor gazdan diye düşünüyoruz. Elma yağı ayaklarına ve göbeğine sürüyoruz
Senadem_88 Aycamelegimm canım benim kızım da ilk bi ay öyleydi çözene kadar canım çıktı meğer ağız gazı varmış emdikten sonra gazını muhakkak çıkartın yoksa gece inliyorlar çıkmadığı için rahatsız oluyorlar
Aycamelegimm Kundaklıyorum kollarını çıkarmaya çalışıyor kollarını çıkarmaya çalışmasada başını sağa sola çevirip inliyor
mimom_1 Aycamelegimm aynısı bende hala olıyor dediğim gibi korkulucak yada sorun olucak birseyi yok gayet normal miniklerimiz dünyaya adepte olmaya calisiyor
Meltemmmn Aynı durum bende de geçerli sürekli Bi inleme huzursuz aslında uyuyor ama huzursuz bebeğim 45 günlük
Defnemomm Kizlar benimkide 11 günlük inliyor ağlıyor tekrar uykuya geçiyor hasta mı oldu acaba diye düşünmeye başladım
Meltemmmn Açtır ondan tam doymuyor diye düşündüm mama vermeye çalıştım onu da sevmiyor ne biberon ne mama istemiyor tamam diyorum açlık işi değil 🙂sürekli ıh ıh sesi kesilmiyor beni de uyutmuyor 🙂